Obnoviť stránku

Huawei nova 10 SE

4,0 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei nova 10 SE

Mobil Huawei nova 10 SE spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám sledovať udalosti na internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým snímačom, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Mobil je opatrený 6,67" displejom, čo si obľúbia fanúšikovia veľkých telefónov. Vnútri sa skrýva priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM. O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 680 4G. Kapacita operačnej pamäte predstavuje 8 GB. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 4500 mAh. Určite tiež oceníte jeho konektorovú výbavu USB-C. Mobil HUAWEI bol verejnosti predstavený v roku 2022.

Hlavné vlastnosti mobilu Huawei nova 10 SE

  • Inteligentný mobil HUAWEI je osadený 6,67" displejom
  • Plynulý chod systému zabezpečuje 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 8 GB
  • Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 4500 mAh
  • Poteší vás konektorová výbava USB-C
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu je 108 Mpx
  • Zadná strana ponúka celkovo 3 snímače fotoaparátu
  • Mobilný telefón je osadený 6,67" OLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si obľúbia 90Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Medzi vlastnosti displeja ďalej patrí adaptívna frekvencia
  • Základné funkcie spravuje operačný systém Android 11 vrátane nadstavby EMUI
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebné množstvo energie poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh

Na displej mobilu HUAWEI sa pozerá s potešením

Každý moment s mobilom HUAWEI bude príjemne strávený, keďže svojím 6,67" OLED displejom a Full HD 2400 × 1080 rozlíšením prináša obsah v peknej kvalite. Obnovovacia frekvencia displeja 90Hz vám vystačí na hranie hier pri 60 FPS. Frekvencia sa navyše upravuje podľa aktuálneho diania na displeji.

Vyhotovujte fotografie na každom kroku

Výbava na fotenie v mobile zahŕňa fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón HUAWEI je vybavený 108Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx širokouhlým objektívom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je ideálny na fotografovanie z krátkej vzdialenosti a zachytenie detailov na malých objektoch, ako sú kvety, hmyz alebo drobné predmety. Makrofotografia sa sústredí na dosiahnutie vysokej úrovne detailu a skúmanie drobných štruktúr, ktoré sú obvykle nepostrehnuteľné. Širokouhlý fotoaparát využíva krátku ohniskovú vzdialenosť na zachytenie širokého pohľadu. Je využívaný na zaznamenanie architektonických prvkov a iných situácií, kde je kľúčové zachytiť čo najväčšiu časť scény. S mobilom HUAWEI môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Počas vyhotovovania videozáznamov vám príde vhod elektronická stabilizácia obrazu. Pri fotografovaní s nedostatočným osvetlením vám môže pomôcť prisvetľovacia dióda. Zachytenie 3D modelov je umožnené hĺbkovou kamerou, ktorá zaznamenáva výborne optimalizované fotografie aj pri väčšej vzdialenosti objektu od objektívu.

Batéria mobilu so solídnou životnosťou

Mobilu HUAWEI poskytuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh, ktorá bez problémov zvládne celodennú až dvojdňovú záťaž. Môže sa pochváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 66 W. Na napájanie slúži nabíjací port USB-C.

Mobil HUAWEI vám zaručí spoľahlivý výkon

Základné funkcie a operácie mobilu HUAWEI zabezpečuje operačný systém Android vo verzii Android 11 s nadstavbou EMUI. Android je známy svojou otvorenosťou a širokým spektrom dostupných programov a aplikácií. Príjemným doplnkom sú nadstavbové mobilné služby Huawei Mobile Services, ktoré vám sprostredkujú prístup k fotografiám, videám, hudbe alebo napríklad mapám. Operačná pamäť telefónu zaujme svojou veľkosťou 8 GB, ktorá je vhodná na 3D hry a virtuálnu realitu.

Telefón HUAWEI poskytuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. S NFC (Near Field Communication) môžete realizovať bezkontaktné spojenie medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 centimetrov. Umožní vám to uskutočňovať bezkontaktné platby mobilom v obchodoch, čo je pohodlnejšie než používanie karty. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth uľahčuje bezdrôtové spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je variant GPS s rozšírenými funkciami, ktorý využíva nielen satelitné signály, ale tiež dáta z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto inovácia zvyšuje rýchlosť a presnosť určovania polohy, čo má význam najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný.

Komunikujte a užívajte si zábavu bez obmedzení

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prehliadanie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a veľa ďalšieho vám ponúknu rýchle LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými sa sťahovanie veľkých súborov, sledovanie streamovaného obsahu a uskutočňovanie videohovorov stane úplne plynulým a bez problémov.

Funkcie mobilu, ktoré prídu vhod

Prežite život naplno s mobilom HUAWEI. Stačí sa pozrieť na telefón a biometrické rozpoznávanie tváre ho odomkne. Napriek tomu sa na tele smartfónu nachádza aj snímač odtlačkov prstov. Pomocou MMS môžete s ostatnými zdieľať obsah, ktorý je rozmanitejší než len textové správy. Na smartfóne možno využiť funkciu OTG, ktorá umožňuje pripojenie ďalších periférií, ako je myš, klávesnica alebo USB disk. Telefón so senzorom priblíženia rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby nedošlo k náhodným dotykom.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a fólia na displej

Rozmery telefónu:

162,39 × 75,47 × 7,39 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

184 g

Kód:  HU322ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14