Obnoviť stránku

Huawei nova 10 Pro

2,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei nova 10 Pro

Huawei nova 10 Pro na prvý pohľad prezrádza, že ide o smartfón. Je dokonale vyšperkovaný na to, aby ste s ním dokázali sledovať dianie na internete, filmovať a fotiť trojitým snímačom, ale tiež využívať rad praktických aplikácií alebo hrať hry. RAM poteší kapacitou 8 GB. Tento veľkorysý výkon vám umožní využiť telefón pre 3D hry či virtuálnu realitu. Smartfónu Huawei nova 10 Pro dodáva energiu batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4500 mAh. Vysoko dôležitým prvkom je konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 120 Hz. Smartfón HUAWEI disponuje nadstavbou EMUI.

Podstatné vlastnosti smartfónu Huawei nova 10 Pro

  • SIM karty v konfigurácii dual SIM
  • RAM 8 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 778G
  • Grafický akcelerátor Adreno 642
  • NFC na prenos dát aj platobné styky
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 50 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 3 fotoaparáty
  • Predný duálny fotoaparát na selfie fotky
  • 100 W rýchleho nabíjania
  • Systém na odomykanie smart telefónu pomocou tváre
  • Mobilný telefón HUAWEI má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Displej a fotoaparát smartfónu Huawei nova 10 Pro

displej mobilného telefónu s obdĺžnikovým výrezom Je založený na technológii OLED. Pokiaľ hovoríme o jeho frekvencii, vyšplhala sa na 120 Hz. Výbavu pre momentky predstavuje v mobilnom telefóne Huawei nova 10 Pro sofistikovaný trojitý fotoaparát, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 50Mpx objektív (f/1,8). Pri vytváraní videa bude zárukou výborného výsledku elektronická stabilizácia. Samozrejmou súčasťou je šikovná dióda na prisvietenie. Pre fanúšikov selfies ponúka mobilný telefón duálny predný fotoaparát s rozlíšením 60 Mpx. Vo výbave tohto modelu nájdete jeden širokouhlý objektív. Disponuje tiež optickým zoomom, ktorý približuje 2×.

Smartfón Huawei nova 10 Pro zaujme praktickou výbavou

Smartfón vie obsluhovať 2 SIM karty. O ochranu mobilu pred neoprávneným vniknutím do Huawei nova 10 Pro sa postará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez toho, aby ste museli zadávať heslo, otvára spoľahlivé rozpoznávanie podoby tváre. Veľmi praktické je zabudované NFC, ktoré umožní napríklad rýchlo a pohodlne platiť. V parametroch je tiež zahrnuté označenie OTG, čo v preklade znamená, že k smartfónu môžete pripojiť napríklad flash disk. Samozrejmosťou funkčnosti je podpora rýchleho pripojenia k internetu a snímače dôležité na stabilné fungovanie všetkých aplikácií.

Kód:  HU320ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04