Obnoviť stránku

Huawei nova 10

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei nova 10

Huawei nova 10 bez váhania identifikujete ako smartfón. Je presne stavaný na to, aby ste s ním mohli aktívne využívať sociálne siete, fotografovať aj natáčať trojitým snímačom, ale tiež využívať množstvo užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Operačná pamäť zariadenia ponúka kapacitu 8 GB. Tento veľkorysý výkon je vhodný aj pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smartphonu Huawei nova 10 zaisťuje zásobu energie batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka netradičnej kapacite 4000 mAh. Podstatným prvkom je tiež konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 120 Hz. Smartfón HUAWEI disponuje nadstavbou EMUI.

Najdôležitejšie prednosti smartfónu Huawei nova 10

  • Na SIM karty pripravený konfiguráciou dual SIM
  • Operačná pamäť 8 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 778G
  • Grafický akcelerátor Adreno 642
  • NFC na prenos dát alebo platby ako kartou
  • Hlavný zadný fotoaparát s rozlíšením 50 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 3 šošovky fotoaparátu
  • 66 W rýchleho nabíjania
  • Odomykanie mobilu funkciou rozpoznania tváre
  • Mobilný telefón HUAWEI má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Displej a fotovýbava smartfónu Huawei nova 10

displej mobilu s okrúhlym výrezom prináša Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii OLED. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, dosiahla hodnotu 120 Hz. Vybavenie pre fotky a videá predstavuje v smartphone Huawei nova 10 fotoaparát s trojicou šošoviek, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 50Mpx objektív (f/1,9). Počas vytvárania videozáznamov je pre kvalitný výsledok nevyhnutná tiež elektronická stabilizácia. Nevyhnutnou súčasťou je šikovná prisvetľovacia dióda. Pre nadšencov zapálených do selfie snímok ponúka mobilný telefón predný snímač s rozlíšením 60 Mpx. Tento model má v sebe ukrytý jeden širokouhlý objektív. Môžete počítať s optickým zoomom, ktorý približuje 2×.

Smartfón Huawei nova 10 poteší skvelou výbavou

Smartfón umožňuje vložiť hneď 2 SIM karty. O zabezpečenie smartphonu Huawei nova 10 sa postará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez toho, aby ste museli zadávať PIN, otvára spoľahlivé rozpoznávanie podoby tváre. Inovatívnou a stále obľúbenejšou funkciou je NFC rozhranie, vďaka ktorému napríklad vždy pohodlne zaplatíte svoj nákup. V špecifikácii narazíte na výraz OTG, čo v tomto prípade znamená, že k smartfónu môžete bez obáv pripojiť napríklad flash disk. Automatickou súčasťou je podpora na rýchle pripojenie k sieti a senzory dôležité pre funkčnosť praktických aplikácií.

Kód:  HU319ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06