Obnoviť stránku

Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black

Cenovo dostupný tablet s vyladeným výkonom a zaujímavými funkciami. Bol navrhnutý s elegantnosťou a ľahkosťou. Preto má neuveriteľne tenký profil 8,5 mm a váhu pouhých 278 g. Stáva sa z neho teda perfektné zariadenie na prenášanie. Užite si plno zábavy doma i na cestách. Precízne spracovanie umožnilo zúžiť rámik okolo displeja a zadný hliníkový kryt dotvára výnimočný vzhled celého tabletu.

kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhled a dobrý výkon
  • Rozšírenie vnútornej pamäte pomocou microSDHC (až 32 GB)
  • vysokokapacitné batérie
  • Nádherný 7 "IPS displej s vernými farbami

Ohromujúca displej

Všetka zábava začína s 7 "displejom, ktorý zobrazuje jasné a verné farby s viac ako 90% farebného priestoru Adobe RGB. Displej s rozlíšením 1024 × 600 pixelov je typu IPS a preto vám ponúka široké pozorovacími uhlami až 178 °. Perfektne na neho uvidíte aj pri sledovaní filmov s priateľmi. Nezabudlo sa samozrejme ani na dvojicu fotoaparátov - oba disponujú rozlíšením 2 Mpix.

poriadna výdrž

Vďaka vysokokapacitnú batériu môžete využívať naplno potenciál tabletu. Nebojte sa krátke výdrže. Môžete si užívať až 8 hodín surfovania na internete alebo 12 hodín nepretržitej zábavy. Pohotovostný režim dokáže udržať tablet v akcii až 20 dní!

Výkon ukrytý v 4 jadrách

Plynulý chod tabletu zaisťuje štvorjadrový procesor Spreadtrum s frekvenciou 1,2 GHz a 1GB operačnej pamäť. Systém je tu v zastúpení Androide 4.4 Kit Kat, ktorý vám ponúkne intuitívne ovládanie, praktické funkcie a obchod Google Play s nespočetné zásobou aplikácií. Je len na vás akú si vyberiete.

Kód:  HU1070a1
Produktové číslo:  TA-T170W8SOM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01