Obnoviť stránku

Huawei MediaPad M5 Pro

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei MediaPad M5 Pro

Elegantný kovový tablet poháňa procesor Kirin 960, doplnený 4 GB RAM a 64 GB vnútornej pamäte. Jeho špecialitou je kompatibilita so stylusom Huawei M-Pen, ktorý rozozná až 4 096 úrovní tlaku a má aj tlačidlá pre zachytenie screenshotov alebo mazanie obrázkov. Tabletu Huawei MediaPad M5 Pro nechýba ani silná batéria a kvalitné reproduktory Harman Kardon. Môžete k nemu navyše pripojiť aj dokovaciu klávesnicu a pracovať rovnako pohodlne ako na bežnom notebooku.

Kľúčové vlastnosti tabletu Huawei MediaPad M5 Pro

  • Tenké kovové telo
  • 10,8" displej s rozlíšením 2 560 × 1 600
  • Plynulý chod vďaka osemjadrovému procesoru Kirin a 4 GB RAM
  • Kvalitné ozvučenie s reproduktormi Harman Kardon a podpora HiRes Audio
  • Fotoaparáty s rozlíšením 13 a 8 Mpx
  • Batéria s kapacitou 7 500 mAh
  • Možnosť pripojenia dokovacej klávesnice
  • Operačný systém Android 8.0 Oreo s nadstavbou EMUI 8.0
  • Dodávaný s perom Huawei M-Pen

Displej s ešte krajšími farbami

Huawei MediaPad M5 Pro sa môže pochváliť 10,8" IPS displejom, ktorý funguje na rozlíšení 2 560 × 1 600 pixelov. Jeho sklo má 2,5 zakrivenie, takže je krajší na pohľad a tablet vďaka nemu lepšie padne do ruky. Na ladenie farieb navyše využíva technológiu HUAWEI ClariVu s inteligentnými algoritmami potrebné na úpravu kontrastného pomeru. Čo sa fotovýbavy týka, ponúkne Huawei MediaPad M5 Pro 13 a 8 Mpx snímač na bežné fotky aj na selfie alebo videohovory.

Huawei MediaPad M5 Pro poteší najmä vyznávačov kvalitného zvuku

Predná strana tabletu Huawei MediaPad M5 nepatrí len displeju, ale aj čítačke odtlačkov prstov. Ak tablet otočíte, nájdete na ňom štyri reproduktory značky Harman Kardon s vynikajúcou hlasitosťou. Pre vyznávačov kvalitného zvuku je skvelou správou aj podpora HiRes Audio. Huawei MediaPad M5 Pro sa nabíja pomocou USB konektora, ktorý zároveň slúži na prenos dát. Kapacita úložiska v tablete sa dá rozšíriť pamäťovou microSD kartou.

Kód:  HU1068
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08