Obnoviť stránku

Huawei MediaPad M2 8.0 Silver

4,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei MediaPad M2 8.0 Silver

Spoločnosť Huawei uvádza na trh slušne vybavený celokovový tablet, ktorý cieli predovšetkým na fanúšikov multimédií, kde ponúka mnoho inovácií a vychytávok. Tak napríklad duálne stereo reproduktory poskytnú nevídaný zvuk medzi tabletmi a nechýba ani podpora Hi-Fi kodeku Hi6402 či Super Wide Sound 2.0 (SWS 2.0) so 180 ° zvukovým efektom. Na všetkých týchto novinkách sa podieľala firma Harman/Kardon, ktorá má tiež prsty v jedinečnej technológii Clari-Fi obnovujúcej stratenú kvalitu zvuku vo vysoko komprimovaných hudobných súboroch.

Špičkový IPS displej

Okrem hudobných zážitkov ponúka aj tablet Huawei MediaPad M2 skvelý výpočtový výkon. Poháňa ho osemjadrový 64-bitový procesor Gisilicon Kirin 930. Ten dopĺňa výkonný grafický akcelerátor Mali - T628. Farby budú živšie a prirodzenejšie vďaka farebnému ACM modulu.
A aj vďaka kombinácii s 8-palcovým displejom a rozlíšením 1920 × 1200 pixelov budú videá oveľa ostrejšie a reálnejšie ako kedykoľvek predtým. V tablete je inštalovaný operačný systém Google Android 5.1 Lollipop s grafickou nadstavbou Emotion UI 3.1, ktorá spríjemní a uľahčí obsluhu zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Osemjadrový procesor
  • Mimoriadne kvalitný zvuk
  • IPS displej
  • Slot pre microSD kartu
  • Kovové telo
  • Google Android

Skvelá konektivita

Pre vaše dáta a najmä multimédiá je pripravená pamäť s veľkosťou 16 GB. Tú môžete ešte rozšíriť o pamäťové karty microSD s maximálnou kapacitou 128 GB. K sieti sa pripojíte bezdrôtovo prostredníctvom WiFi s podporou štandardu 802.11 a/b/g/n. S ostatnými zariadeniami alebo príslušenstvom možno tablet spárovať pomocou bluetooth 4.0. Nechýba ani GPS, vďaka čomu môžete nainštalovať akúkoľvek navigáciu na bezproblémové cestovanie.

Batérie s dlhou výdržou

Zadnej strane kovového tela dominuje 8 Mpx fotoaparát s prisvetľovacia diódou a možnosťou nahrávať videá vo vysokom rozlíšení. Na jednoduché internetové volania slúži predná kamera s rozlíšením 2 Mpx. Integrovaná batéria disponuje kapacitou 4800 mAh a sľubuje výdrž až 11 hodín. Iste oceníte aj veľmi slušnú hmotnosť 330 g či atraktívny dizajn.

 
Kód:  HU1050a1
Produktové číslo:  TA-M280W16SOM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01