Obnoviť stránku

Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB

4,8 32 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Huawei MediaPad M2 8.0 Gold 32 GB

Huawei MediaPad M2 8.0
 

Skĺbenie špičkového výkonu a elegancie

Multimediálny tablet Huawei MediaPad M2 zaujme celokovovým telom s šírkou iba 7,8 mm, ktoré je obohatené o elegantné linky pripomínajúce notovú osnovu. Táto inšpirácia nie je náhodná, MediaPad totiž ponúka excelentný zvuk, ktorý je v súčasnej ponuke tabletov ojedinelý. Vnútri tabletu sa nachádza výkonný osemjadrový procesor a grafický akcelerátor, ktorý zabezpečí plynulý chod pre všetky moderné aplikácie a hry.


Luxusný displej

8" IPS displej s Full HD rozlíšením 1920 × 1200 px vás ohromí detailným obrazom a vynikajúcimi farbami, ktoré sú spracované inteligentnou technológiou Color Plus. Režim Sun View zabezpečí, že všetok obsah bude krásne viditeľný aj na priamom slnku a navyše je displej šetrný k vášmu zraku vďaka technológii Eye Care, ktorá účinne redukuje vyžarovanie modrého svetla.


Moderné technológie pre vysoký výkon

Špičkový výkon tabletu zabezpečuje čipová sada Kirin 930 spoločne s osemjadrovým procesorom s taktom 2,0 GHz a grafickým akcelerátorom. Pre bezproblémový chod aplikácií je k dispozícii operačnú pamäť s veľkostou 3 GB. Interná pamäť s kapacitou 32 GB zaistí dostatočný priestor pre vaše dáta, ktorý v prípade potreby môžete rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDXC.


Snímajte úžasné fotky a videá

So zadným8 Mpx fotoaparátom urobíte úžasne ostré fotografie aj za zhoršených svetelných podmienok a tiež môžete nahrávať videá vo Full HD rozlíšení. Na fotenie za tmy je k dispozícii praktický LED blesk. Fotoaparát na selfie a videohovory, umiestnený na prednej strane zariadenia, disponuje rozlíšením 2 Mpx.


Huawei MediaPad M2 8.0
 

Excelentný zvuk

Úžasne čisté vysoké tóny, rezonujúce basy a bohatý zvuk vo všetkých detailoch. To všetko zažijete vďaka dvom kvalitným reproduktorom, ktoré Huawei vyvinul spoločne s renomovanou firmou Harman/Kardon, a ktoré ponúkajú o 42 % väčšiu plochu, na rozdiel od podobných zariadení. Technológia SWS 2.0 a SmartPA zaistí dokonalú reprodukciu zvuku bez šumu, ktorý je porovnateľný s počúvaním cez kvalitné slúchadlá.


Široké možnosti pripojenia

Pomocou tabletu sa pripojíte k bezdrôtovej sieti cez rozhranie WiFi. S ostatnými zariadeniami je možné tablet spárovať prostredníctvom bluetooth 4.0. Nechýba podpora GPS, takže môžete nainštalovať akúkoľvek navigáciu a s tabletom bezproblémovo cestovať.


Vysoká výdrž batérie

Vďaka vysokej výdrži batérie s kapacitou 4 800 mAh si užijete mnoho multimediálnej zábavy bez nutnosti častého dobíjania tabletu. Operačný systém Android 5.1 Lollipop s grafickou nadstavbou Emotion UI 3.1 navyše uľahčí obsluhu zariadenia vďaka prehľadnému rozhraniu, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojej vôle.

 
 
Kód:  HU1050a1b
Produktové číslo:  TA-M280W32GOM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03