Obnoviť stránku

Huawei FreeBuds Pro Silver

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei FreeBuds Pro Silver

True Wireless slúchadlá Huawei FreeBuds Pro v striebornom vyhotovení

Nové bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro sú riešením pre tých najnáročnejších používateľov. Môžete sa tešiť na čistý zvukový zážitok z počúvania hudby aj na novú definíciu aktívneho potlačenia hluku (ANC). Batéria bezdrôtových slúchadiel Huawei FreeBuds Pro vydrží 7,5 hodiny, pričom nabíjacie puzdro vám poskytne ďalších 22,5 hodín.

Huawei FreeBuds Pro

Účinné adaptívne ANC

Pretože nepríjemný hluk môže mať rôzny pôvod, slúchadlá Huawei FreeBuds Pro sa, vďaka adaptívnemu ANC, dokážu prispôsobiť zdrojom ruchu a podľa toho sa ho pokúsia odstrániť. Stačí sa však prepnúť do režimu Awareness, aby k vám naopak prenikli ľudské hlasy, alebo zvuk blížiaceho sa automobilu.

Huawei FreeBuds Pro

Zvuková lahôdka

O zvuk sa u slúchadiel Huawei FreeBuds Pro starajú vysoko citlivé 11 mm meniče, ktoré sú starostlivo naladené, aby každý tón znel autenticky tak, ako bol zamýšľaný pri nahrávaní. Tešte sa aj na hlasné a dôrazné basy. Podporované sú zvukové kodeky SBC a AAC.



Bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro ponúkajú autentický hudobný zážitok

So slúchadlami Huawei FreeBuds Pro sa dočkáte zážitku porovnateľného s účasťou na koncerte. Na základe zmien signálu prijímaného mikrofónmi v uchu sa ekvalizér okamžite prispôsobí tak, aby bol zvuk a jeho zafarbenie vyvážené bez ohľadu na to, ako nosíte slúchadlá, alebo aké máte práve držanie tela.

Intuitívne dotykové ovládanie

Vysoko citlivý senzor presne reaguje na vaše požiadavky. Pomocou potiahnutia prstom, stlačením, alebo zovretím môžete hlasitosť slúchadiel Huawei FreeBuds Pro tlmiť, alebo zvyšovať, prijímať hovory, alebo ľahko striedať hudbu. Je až prekvapivé, koľko funkcií je možné pomocou dotykov vyvolať.



Batéria, ktorá dlho vydrží

Vydržať až 30 hodín? To je perfektné. Samozrejme ide o slúchadlá Huawei FreeBuds Pro pri vypnutom potlačení šumu. Pri aktivácii tohto žiadaného režimu získate na jedno nabitie až 4,5 hodiny počúvania a celkom 20 hodín v spojení s nabíjacím puzdrom.

Huawei FreeBuds Pro

Čip s Bluetooth 5.2

Huawei používa na riadenie bezdrôtového prenosu vlastný čip Kirin A1. Obe slúchadlá Huawei FreeBuds Pro sa tak pripájajú priamo k zdroju zvuku, vďaka čomu zmizne akékoľvek oneskorenie, ktoré je typické pre inak riešené slúchadlá.

Huawei FreeBuds Pro

Bleskové párovanie

Po prvotnom nastavení je párovanie slúchadiel k telefónu prakticky okamžité. Stačí len vytiahnuť bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro z puzdra.

Huawei FreeBuds Pro

Citlivé mikrofóny

Slúchadlá FreeBuds Pro eliminujú šum prostredia pri vašich handsfree hovoroch a v tú istú chvíľu váš hlas ešte zlepšujú, takže budete znieť úplne zrozumiteľne a čisto kdekoľvek a kedykoľvek. Navyše majú bezdrôtové slúchadlá zabudovaný senzor, ktorý zachytí hlas nesený vibráciami cez lícne kosti a stlmí aj hučanie vetra.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Ambient sound, Hi-Res audio, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 30 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7,5 h
Výdrž batérie (puzdro) 22,5 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 12 g
Kód:  HU5012a1e1
Produktové číslo:  55033757
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02