Obnoviť stránku

Huawei FreeBuds 4i Carbon Black

4,5 55 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei FreeBuds 4i Carbon Black

True Wireless štuple Huawei FreeBuds 4i Carbon Black s aktívnym potlačením hluku

Nové bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i sú riešením pre tých najnáročnejších používateľov. Môžete sa tešiť na čistý zvukový zážitok z počúvania hudby aj na novú definíciu aktívneho potlačenia hluku (ANC). Výdrž batérie bezdrôtových slúchadiel Huawei FreeBuds 4i je 10 hodín, pričom nabíjacie puzdro vám poskytne ďalších 12 hodín.

FreeBuds 4i

Účinné adaptívne ANC

Pretože nepríjemný hluk môže mať rôzny pôvod, tak sa slúchadlá Huawei FreeBuds 4i dokážu, vďaka adaptívnemu ANC, prispôsobiť zdroju ruchu a podľa toho sa ho pokúsia odstrániť. Stačí sa však prepnúť do módu Awareness, ktorý naopak, dokáže prepustiť ľudské hlasy alebo zvuk blížiaceho sa automobilu.

FreeBuds 4i

Bluetooth slúchadlá Huawei FreeBuds 4i vám poskytnú pohladenie pre uši

O zvuk sa v slúchadlách Huawei FreeBuds 4i starajú vysoko citlivé 10 mm meniče, ktoré sú starostlivo naladené tak, aby každý tón znel ako bol zamýšľaný pri nahrávaní. Tešte sa tiež na hlasné a dôrazné basy. Bluetooth slúchadlá Huawei FreeBuds 4i podporujú zvukové kodeky SBC a AAC.



In-ear slúchadlá Huawei FreeBuds 4i ponúknu autentický hudobný zážitok

So slúchadlami do uší Huawei FreeBuds 4i sa dočkáte zážitku porovnateľného s účasťou na koncerte. Na základe zmien signálu prijímaných mikrofónmi v uchu sa ekvalizér okamžite prispôsobí tak, aby bol zvuk a jeho zafarbenie vyvážené bez ohľadu na to, ako nosíte in-ear slúchadlá Huawei FreeBuds 4i alebo aké máte práve držanie tela.

Slúchadlá na Bluetooth Huawei FreeBuds 4i majú intuitívne dotykové ovládanie

Vysoko citlivý senzor presne reaguje na vaše požiadavky. Pomocou poklepania prstom môžete zastaviť alebo spustiť prehrávanie hudby. Rovnakým príkazom prijmete alebo ukončíte hovor. A dlhým stlačením zase slúchadlá na Bluetooth Huawei FreeBuds 4i menia režimy ANC.



Bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i vás potešia dlhou výdržou batérie

Celková výdrž s nabíjacím puzdrom až 22 hodín bez zapnutého ANC? To je paráda! Ak však v slúchadlách Huawei FreeBuds 4i budete ANC pravidelne používať, tak získate až 7,5 hodiny počúvania. Pri bezdrôtových slúchadlách Huawei FreeBuds 4i stačí len 10 minút nabíjania a okamžite získate dostatok energie na 4 hodiny počúvania.

Huawei FreeBuds 4i Carbon Black

Bluetooth slúchadlá do uší Huawei FreeBuds 4i sa okamžite spárujú

Po prvotnom nastavení sa Bluetooth slúchadlá do uší Huawei FreeBuds 4i spárujú s telefónom takmer okamžite. Stačí len vytiahnuť slúchadlá FreeBuds 4i z nabíjacieho puzdra.

Štupľové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i majú citlivé mikrofóny

Štupľové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i eliminujú šum prostredia pri vašich handsfree hovoroch a v tej istej chvíli váš hlas ešte vylepšujú, takže budete znieť úplne zrozumiteľne a čisto kdekoľvek a kedykoľvek. Bezdrôtové slúchadlá do uší Huawei FreeBuds 4i majú navyše zabudovaný senzor, ktorý zachytí hlas nesený vibráciami cez lícne kosti a utlmí aj hučanie vetra.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Funkcie Potlačenie šumu, Potlačenie ozveny, Stlmenie mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 22 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 10 h
Výdrž batérie (puzdro) 12 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 5,5 g
Kód:  HU5012a1f2
Produktové číslo:  55034192
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19