Obnoviť stránku

HUAWEI Fit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI Fit

Spoločnosť Huawei predstavuje inteligentné hodinky Fit s dotykovým monochromatickým 1,04" displejom s technológiou tzv. elektronický papier, čo znamená, že displej bude stále čitateľný (nezhasína). Tento typ displeja poznáme z čítačiek elektronických kníh. Aj vďaka tejto technológii bolo možné dosiahnuť skvelú výdrž batérie, ktorá je až 6 dní aktívneho používania a až 30 dní v pohotovostnom režime, bez pripojeného mobilného telefónu. Huawei Fit sa stanú tiež vaším osobným trénerom.

Kľúčové vlastnosti

  • 1,04" dotykový displej (e-paper)
  • Vymeniteľný remienok
  • Vodotesnosť 5 ATM (IP68)
  • Snímač tepovej frekvencie
  • Monitoring denných aktivít a spánku
  • Smart notifikácia
  • Corning Gorilla Glass 3
  • Výdrž až 6 dní pri aktívnom používaní
  • Pre iOS a Android

Pod dokonalou kontrolou

Huawei Fit automaticky rozpoznajú, monitorujú vaše aktivity a následne zaznamenávajú štandardné údaje ako je počet, krokov, spálené kalórie či dĺžku a kvalitu spánku. Navyše kontinuálne monitorujú váš srdcový tep a mnoho ďalších hodnôt. Súčasťou je tiež koučovanie v reálnom čase či pripravené tréningové plány pre polmaratón a maratón. Po prepojení s mobilným telefónom a aplikáciou Huawei Wear budete mať dokonalý prehľad o svojich denných aktivitách. 
Nechýba ani možnosť zobrazenia niektorých notifikácií z mobilného telefónu - oznámenia prichádzajúceho hovoru, SMS či zobrazenie správ z vašich obľúbených aplikácií. Jemný vibračný alarm vás zobudí, bez toho aby ste rušili ostatných.

Nenechá vás sedieť

Huawei Fit vás tiež bude povzbudzovať k pohybu, ak sa nebudete dlhšiu dobu pohybovať. Veľkou výhodou je tiež vodotesnosť 5 ATM, teda s Huawei Fit budete môcť okrem, chôdze, behu, jazdy na bicykli alebo fitness i plávať. 
Puzdro Huawei Fit je vyrobené z jedného kusu ocele. Displej kryje veľmi odolné krycie sklo, ktoré poznáme z mobilných telefónov, Corning Gorilla Glass 3. Pohodlný remienok je možné vymeniť za iný (nutné zakúpiť samostatne), tak aby ste mohli hodinky nosiť pri rôznych príležitostiach. Huawei Fit budú dostupné v niekoľkých veľkostiach aj farebných variantoch.

Parametre a špecifikácia

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 720 h (30 d)
Bežná výdrž batérie 144 h (6 d)
Kód:  HU4700a1a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06