Obnoviť stránku

HUAWEI Colorcube AM10 Blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI Colorcube AM10 Blue

Mobilné bluetooth reproduktor HUAWEI Colorcube AM10 je perfektným spoločníkom pre počúvanie hudby a je jedno či ste práve doma, v práci či na dovolenke. Jednoducho spárujete váš mobilný telefón alebo tablet s reproduktorom a razom máte prenosný stereo systém. Navyše si váš posledný prístroj zapamätá, takže ich nebudete musieť párovať znova. Zariadenie tiež dokáže prehrávať hudbu prepojením pomocou AUX kábla alebo úplne samostatne z SD pamäťové karty .

Ďalšou užitočnou vlastnosťou je zabudovaný mikrofón , Vďaka ktorému nemusíte brať telefón do ruky, keď vám niekto počas počúvania hudby zavolá. Na reproduktora stačí stlačiť tlačidlo pre prijatie hovoru a razom sa premení v konferenčnej telefón. Zabudovaný akumulátor zabezpečí viac ako 5 hodín počúvaní hudby alebo telefonovanie.

Parametre a špecifikácie:

Počet kanálov:
2.0 stereo

Frekvenčný rozsah:
75-15000 Hz

Maximálna hlasitosť:
80 dB

Rozhranie:
Bluetooth 3.0, microSD, 3,5mm AUX

Rozmery:
165 × 66,6 × 46 mm

Hmotnosť:
380 g

Kód:  HU6060a2
Produktové číslo:  02451429
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09