Obnoviť stránku

Huawei ColorBand A2

4,3 59 hodnotení

Huawei ColorBand A2

Inteligentný fitness náramok značky Huawei sa blysne svojim elegantným spracovaním, kedy je PMOLED displej prakticky rovnako široký, ako silikónový remienok. Pôsobí tak minimalisticky, nenútene a môže sa stať vašim spoľahlivým spoločníkom. Oproti staršiemu modelu displej nadobudol na objeme a jeho uhlopriečka je 2× väčšia. Vďaka dotykovému ovládaniu máte takmer ako na dlani všetky užitočné fitness funkcie a notifikácie z telefónu. Je vybavený aj integrovaným snímačom tepu a pomocou Bluetooth komunikuje s bežnými zariadeniami Android a iOS.

Kľúčové vlastnosti fitness náramku Huawei Colorband A2

  • Elegantný dizajn a spracovanie
  • Podsvietený dotykový PMOLED displej
  • Fitness funkcie
  • Zobrazovanie notifikácií
  • Integrovaný senzor tepu
  • Odolnosť proti striekajúcej vode IP67
  • Podpora Android a iOS zariadenia
  • Nízka hmotnosť

Aké funkcie Huawei Colorband A2 vie?

Integrovaný snímač tepovej frekvencie meria a zobrazuje v reálnom čase. Krásne tak môžete sledovať zmenu tepu, keď prejdete z chôdze do behu a potom napríklad do šprintu. Z užitočných fitness funkcií vám poskytne sledovanie pohybovej aktivity, krokomer, výpočet kalórií alebo pripomenie dlhú dobu sedenia a vyzve na pretiahnutie tela. Vie aj monitorovať kvalitu spánku. Spoľahnúť sa na neho môžete aj v príjme notifikácií. Telefón ani nemusíte vybrať z vrecka a všetky oznámenia uvidíte na displeji náramku. Môžete s ním hovory prijímať aj ukončovať.

Spracovanie a dlhá výdrž až 18 dní

Fitness náramok Huawei Colorband A2 vyniká svojim dizajnom a veľmi nízkou hmotnosťou iba 22 g. Puzdro je zhotovené tak, aby odolalo vlhkosti, prachu a nemusíte sa báť ani za dažďa alebo v sprche. Proti striekajúcej vode je odolné tiež. Integrovanú batériu nabijete ľahko cez USB port. Na jedno nabitie vydrží batéria v kľudovom režime so zapnutým bluetooth až 18 dní.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 0,96 "

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 22 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Triatlon, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia
Smart funkcie Budík

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina
Jazyk rozhrania Angličtina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 432 h (18 d)
Kód:  HU6042a2e
Produktové číslo:  2452556
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12