Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei Band 7 Nebula Pink

4,6 40 hodnotení

Huawei Band 7 Nebula Pink

Výkonný ultratenký fitness náramok so skvelou výdržou batérie

Skvele vybavený inteligentný náramok Huawei Band 7 ponúkne veľké množstvo funkcií za skvelú cenu. Fitness náramok dokáže zmerať 96 športových aktivít, monitoruje SpO2, spánok a dokonca srdcovú frekvenciu celý deň. Na 1,47" AMOLED displeji s rozlíšením 368 × 194 px uvidíte všetko potrebné čisto a jasne. Výdrž batérie náramku Huawei dosahuje až 14 dní a určite oceníte aj funkciu rýchleho nabíjania. Fitness náramok Huawei Band 7 na svojej ruke takmer neucítite, pretože jeho hmotnosť bez remienka dosahuje iba 16 gramov.

Kľúčové vlastnosti fitness náramku Huawei Band 7 Nebula Pink

  • Huawei Band 7 má 1,47-palcový farebný a dotykový AMOLED displej s rozlíšením 368 × 194 px
  • Zabudovaná batéria umožní až 2 týždne bežného používania a vydrží 10 dní v náročnej prevádzke
  • Presné údaje o polohe získate pomocou GPS zo spárovaného smartfónu (samotný náramok GPS nemá)
  • Náramok má akcelerometer, gyroskop a optický snímač srdcového tepu
  • Meranie dĺžky, kvality a fáz spánku
  • Pozrite sa na prichádzajúce notifikácie na váš smartfón pohľadom na náramok Huawei Band (potrebné mať náramok spárovaný s telefónom)
  • Huawei Band 7 disponuje 96 tréningovými režimami
  • Na výber budete mať širokú škálu štýlových ciferníkov a možno využiť aj funkciu Always On Display (AOD), ktorá neustále zobrazuje dôležité informácie
  • Monitorovanie úrovne stresu a možnosť využiť dychové cvičenia
  • Náramok Huawei Band 7 váži bez remienka iba 16 gramov
  • Po novom umožní sledovať osem mesačných fáz
  • V aplikácii HUAWEI Zdravie možno premeniť vašu obľúbenú fotku na ciferník pre náramok Huawei Band 7
  • Podpora rýchlych odpovedí na prichádzajúce správy cez spárovaný smartfón (iba Android)
  • Kompatibilný so systémami Android aj iOS
  • Obsah balenia: fitness náramok Huawei Band 7, nabíjací kábel a kolíska, používateľská príručka, bezpečnostné informácie a záručný list

Smart náramok Huawei Band 7 ponúkne veľké množstvo ciferníkov

Ozvláštnite si smart náramok Huawei Band 7 výberom jedného z viac ako 4 000 dostupných ciferníkov, ktoré sú k dispozícii v náramku samotnom alebo prostredníctvom HUAWEI Watch Face Store (niektoré ciferníky sú za príplatok). Využiť možno aj funkciu AOD – Always On Display, ktorá bude nepretržite zobrazovať kľúčové informácie na displeji náramku Huawei Band 7. Niektoré ciferníky dokonca zobrazujú osem mesačných fáz. Pokiaľ máte v telefóne fotku, ktorú máte obzvlášť radi, prostredníctvom aplikácie HUAWEI Zdravie si ju môžete nastaviť ako pozadie ciferníka v náramku.

Fitness náramok Huawei Band 7

Štandardné ciferníky

Fitness náramok Huawei Band 7

AOD ciferníky

Huawei Fitness Watch sa pýši až 2-týždňovou výdržou

Aj keď je Huawei Fitness Watch neskutočne tenký a ľahký, pýši sa batériou, ktorá ho udrží v prevádzke pokojne až 2 týždne pri bežnom používaní. Ak sa do toho chcete oprieť, náramok vydrží až 10 dní náročnej prevádzky. Ak ste v časovej tiesni, určite oceníte možnosť rýchlonabíjania HUAWEI, ktoré po krátkom päťminútovom nabití zaistí dostatok energie až na dva dni používania (záleží od spôsobu používania).

Fitness Watch Huawei Band 7 disponuje automatickým monitorovaním SpO2 aj srdcového tepu

Fitness Watch Huawei Band 7 dokáže automaticky monitorovať saturáciu krvi kyslíkom (SpO2) a srdcový tep, čo umožňuje hardvér HUAWEI TruSeen™ 4.0 a inteligentný algoritmus úspory energie. Inteligentný náramok vás upozorní automatickými vibráciami na vybočenie hladiny kyslíka v krvi alebo srdcového tepu zo zdravého rozmedzia.

Fitness náramok Huawei monitoruje váš spánok

Kvalitný spánok je pre zdravý životný štýl veľmi dôležitý. Preto je fitness náramok Huawei Band 7 vybavený technológiou TruSleep™ 2.0, pomocou ktorej sleduje váš spánok, rozlišuje fázy spánku a dokonca zaznamená aj krátke zdriemnutie počas dňa. Náramok Huawei vie ponúknuť viac ako 200 vedecky podložených návrhov na zlepšenie vášho spánku.

Športujte bez obmedzenia a získajte spätnú väzbu na váš výkon

Huawei náramok disponuje fitness systémom HUAWEI TruSport™, ktorý dokáže sledovať metriky výkonu na vysokej úrovni. K dispozícii budete mať celkom 96 tréningových režimov, napríklad pre beh, cyklistiku, plávanie alebo jogu. Uvidíte takisto aj údaje, ako je index bežeckých schopností, VO2Max, doba regenerácie a efekt tréningu a ďalšie.

Huawei náramok Band 7 monitoruje pohodu tela a mysle

Huawei náramok Band 7 monitoruje úroveň stresu pomocou TruRelax™ a ponúkne vám aj dychové cvičenia v prípade, keď sa potrebujete upokojiť. Pomocou funkcie Healthy Living Shamrock* vám bude smart náramok Huawei Band 7 zavčasu pripomínať požitie liekov alebo pitný režim.

*Funkcia je v súčasnej dobe dostupná pre telefóny a v budúcnosti bude prostredníctvom aktualizácie OTA dostupná aj pre náramky. 

Fitness hodinky Huawei vás udržia v kontakte

Spárujte fitness hodinky Huawei Band 7 s vaším smartfónom cez Bluetooth a majte na svojom zápästí vždy aktuálne informácie a prístup k najdôležitejším funkciám telefónu. Pozrite sa na prichádzajúce hovory a správy, predpoveď počasia alebo ovládajte prehrávanie hudby. Prostredníctvom fitness hodiniek Huawei Band možno ľahko urobiť snímku obrazovky telefónu alebo rýchlo odpovedať na prichádzajúcu správu*. Fitness Watch Huawei je kompatibilný s Android a iOS.

*Rýchla odpoveď na správu je podporovaná iba pri telefónoch so systémom Android 7.0 alebo novším. Táto funkcia je k dispozícii prostredníctvom aktualizácie OTA. 

Ďalšie praktické funkcie a vlastnosti náramku Huawei Band 7

Fitness náramok Huawei Band 7

Funkcia Find My Phone

Neviete, kde ste nechali spárovaný telefón? Vyhľadajte pomocou náramku Huawei Band 7 telefón pomocou vydávaného zvuku.

Fitness náramok Huawei Band 7

Kliknutím prebudíte obrazovku

Jednoduchým dotykom na displej náramku Huawei Band 7 ho rozsvietite a zobrazíte si všetky potrebné informácie.

Fitness náramok Huawei Band 7

Vodoodolnosť 5 ATM

Máte radi plávanie a chceli by ste merať váš výkon? Fitness náramok od Huawei je vodoodolný do 5 ATM, čo ho robí skvelým parťákom na plávanie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,47 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 26 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Zlatá
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 16 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Intervalový tréning, Úroveň regenerácie tela
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Always On Display, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Harmony OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Ružová
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 21 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 336 h (14 d)
Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Huawei
Modelový rad Band 7
Kód:  HUB7b2
Produktové číslo:  5029078
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18