Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei Band 6 Sakura Pink

4,6 44 hodnotení

Huawei Band 6 Sakura Pink


Huawei Band 6 – veľký displej a mnoho funkcií

Cenovo dostupný, napriek tomu skvele vybavený smart náramok s veľkým displejom Huawei Band 6 ponúkne oveľa viac než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Fitness náramok dokáže zmerať 96 športových aktivít, monitoruje SpO2, spánok či srdcovú frekvenciu celý deň a v neposlednom rade je vybavený perfektným 1,47" FullView AMOLED displejom, ktorý sa tak medzigeneračne 1,5× zväčšil. Za zmienku stojí aj výdrž batérie, ktorá dosahuje až 14 dní a iste oceníte aj rýchle magnetické nabíjanie.

Veľký AMOLED displej, ktorý zobrazuje ešte viac informácií

Fitness náramku Huawei Band 6 dominuje veľký 1,47" FullView AMOLED displej, ktorý zaujme minimálnymi rámčekmi a zaberá tak 64 % čelnej strany, čo je o 42 % viac než na náramkoch minulej generácie. Displej má rozlíšenie 192 × 368 pixelov s jemnosťou 282 PPI – je teda perfektne čitateľný v akejkoľvek situácii. Veľký displej s vysokým pomerom obrazovky k telu nielen dobre vyzerá, ale tiež vám poskytne omnoho viac dát, štatistík cvičenia a neustále monitorovanie srdcovej frekvencie možno zobraziť v ohromujúcich detailoch. A vďaka intuitívnemu štvorsmerovému dotykovému ovládaniu získate s náramkom Huawei Band 6 viac slobody prezrieť si všetky dáta detailne.

Zvoľte svoj štýl prejdením po displeji smart náramku Huawei Band 6

Smart náramok Huawei Band 6 disponuje širokou škálou dizajnov ciferníkov, z ktorých si môžete ľahko vybrať, pretože sú prístupné prostredníctvom obchodu Huawei Watch Face Store. Ciferník na smart náramku Huawei Band 6 vymeníte jednoduchým prejdením prstom, a dokonca môžete použiť svoje vlastné fotografie. S Huawei Band 6 sú možnosti zobrazenia takmer neobmedzené.


Huawei Band 6

Inteligentný náramok Huawei Band 6 prekvapí pohodlným remienkom

Remienok inteligentného náramku Huawei Band 6 je vyrobený z ľahkého a na dotyk veľmi príjemného silikónu ošetreného UV žiarením. V kombinácii s 18 gramovou hmotnosťou sa inteligentný náramok Huawei Band 6 pohodlne nosí celý deň.

Huawei Band 6

Až 14 dní na jedno nabitie

Huawei Band 6 ponúka neuveriteľnú výdrž batérie – 14 dní pri bežnom používaní a 10 dní pri zapnutí všetkých funkcií. V prípade, že sa náramok vybije, siahnete po magnetickej nabíjačke s rýchlym nabíjaním, keď v priebehu 5 minút dobijete fitness náramku Huawei Band 6 energiu na ďalšie dva dni používania. 

Huawei Band 6

Prepojte smart bracelet Huawei Band 6 s telefónom

Smart bracelet Huawei Band 6 neslúži len na monitoring zdravia a kondície, prináša aj pohodlnejší spôsob prepojenia s telefónom. Prezerajte si prichádzajúce hovory a správy, získajte aktuálne informácie o počasí, ovládajte hudbu či dokonca fotoaparát, a to všetko pohodlne z vášho zápästia.



Kľúčové vlastnosti fitness náramku Huawei Band 6 Sakura Pink

  • Veľký 1,47" FullView AMOLED displej
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Huawei Band 6 dokáže merať 96 pohybových aktivít
  • Náramok je vhodný aj na plávanie – vodotesnosť 5 ATM
  • Monitoring spánku, SpO2, stresu či srdcového tepu
  • Možno spárovať so zariadeniami s Androidom 6.0 alebo iOS 9.0 a novšími
  • Notifikácia a vzdialené ovládanie telefónu
  • Výdrž až 14 dní pri bežnom používaní a 10 dní so všetkými zapnutými funkciami
  • Rýchle magnetické nabíjanie – za 5 minút sa nabije náramok na dva dni používania

Huawei Band 6

Huawei Band 6 monitoruje tepovú frekvenciu

Technológia monitorovania srdcového tepu TruSeen 4.0 využíva optické šošovky a spracovanie dát na báze AI na presné sledovanie vášho srdcového rytmu 24 hodín denne. Okamžite budete upozornení, keď vaša srdcová frekvencia klesne pod alebo stúpne nad bezpečnú úroveň.

Huawei Band 6

Meranie SpO2 vo dne aj v noci

Chronická nízka saturácia krvi kyslíkom – SpO2, môže viesť k únave, strate vedomia či dokonca poškodeniu mozgu a srdca. Huawei Band 6 má integrovaný detekčný systém SpO2, ktorý monitoruje vašu saturáciu krvi kyslíkom 24 hodín denne. Ak klesne príliš nízko, upozorní vás náramok vibráciami.

Huawei Band 6

S Huawei Band 6 budete lepšie spať

TruSleep 2.0 deteguje, keď ste hore alebo keď sa nachádzate v jednom zo 4 rôznych spánkových stavov – hlboký a ľahký spánok, REM a driemanie. S vylepšenou presnosťou zaznamenáva náramok Huawei Band 6 nielen to, koľko času ste spali, ale aj kvalitu spánku. Vďaka tomu budete môcť identifikovať 6 hlavných problémov so spánkom.

Huawei Band 6

Pomáha zvládať stres

Sledujte s pomocou fitness náramku Huawei Band 6 úroveň stresu počas celého dňa pomocou monitorovania TruRelax. A keď stúpne stres nad únosnú hranicu, využite integrovaného sprievodcu dychovým cvičením, ktorý vás vráti do uvoľneného a sústredeného stavu mysle.

Huawei Band 6

Fit hodinky Huawei Band 6 ocenia aj ženy

Zostaňte v kontakte so svojím telom. Vďaka kalendáru budete mať dokonalý prehľad o svojom menštruačnom cykle. Fit hodinky Huawei Band 6 vás diskrétne a zavčasu upozornia na blížiacu sa menštruáciu.

Huawei Band 6

Krokomer na ruku Huawei Band 6, ktorý vás nenechá v kľude

Deň môžete začať stanovením si troch cieľov – počet krokov, dobu cvičenia a aktivity počas dňa. Krokomer na ruku Huawei Band 6 bude automaticky sledovať vaše aktivity a zobrazovať pomocou farebných a pútavých ukazovateľov. Keď dosiahnete svoje nastavené ciele ocení vás motivačným oznámením.



Krokomer náramok Huawei Band 6 sa stane vaším osobným trénerom

Venujte tréningu všetko svoje úsilie a zvyšok ponechajte na krokomer náramok Huawei Band 6. Vyberte si až z 96 rôznych režimov a sledujte svoju srdcovú frekvenciu, spálené kalórie a veľa ďalšieho. Všetky vaše dáta môžu byť uložené a analyzované v ľahko čitateľných grafoch, takže môžete mapovať svoju fitness cestu a stanoviť si ciele, ktoré vás inšpirujú. Krokomer náramok Huawei Band 6 je vodotesný do 50 metrov (5 ATM) a využijete ho aj pri plávaní. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,47 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 25,4 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Zlatá
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 18 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Plávanie, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Úroveň regenerácie tela
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Ružová
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 21 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 336 h (14 d)
Bežná výdrž batérie 240 h (10 d)

Značka/model

Značka Huawei
Modelový rad Band 6
Kód:  HUBsp
Produktové číslo:  55026638
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16