Obnoviť stránku

HUAWEI Ascend W1 (Black)

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI Ascend W1 (Black)

Mobilný telefón Huawei Ascend W1 je dodávaný s operačným systémom Windows Phone 8. Pre pohodlné používanie slúži displej s uhlopriečkou 4 " a rozlíšením 480 x 800 obrazových bodov. O plynulý chod systému a aplikácií sa stará dvojjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,2 GHz. Operačná pamäť o veľkosťou 512 MB umožňuje mať na pozadí spustených viac aplikácií súčasne. Pre vaše dáta je k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 4 GB, Ktorú možno rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC.
Súčasťou výbavy je tiež fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx, Ktorý funguje zároveň ako digitálny HD kamera. Pre komunikáciu s priateľmi možno okrem hlasu použiť aj obraz, vďaka prednej kamere s rozlíšením 0,3 Mpx. Medzi dôležitú výbavu sa radí tiež vstavaná GPS navigácia. Pre pripojenie slúchadiel je pripravený 3,5 mm jack konektor. Napájanie zabezpečuje akumulátor s kapacitou 1950 mAh, Zaisťujúce výdrž až 470 hodín v pohotovostnom režime alebo 630 minút hovoru.
Kód:  UM931a
Produktové číslo:  6920702760917
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16