Obnoviť stránku

HUAWEI Ascend P6 Pink

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI Ascend P6 Pink

Huawei Ascend P6 tvrdo útočí na najvyššie modely známejších výrobcov a vytvára nový štandard špičkového telefónu, ktorý si môže zaobstarať naozaj každý. S profilom hrúbky 6,18 mm hrdo ašpiruje na vôbec najtenší smartfón súčasnosti a podareným dizajnom potvrdzuje svoju príslušnosť k tomu najlepšiemu, čo si môžete aktuálne zaobstarať.
Výpočtový výkon obstaráva štvorjadrový procesor Cortex A9 taktovaný na vysokej frekvencii 1,5 GHz, ktorému zdatne sekunduje 2 GB operačná pamäť. Vďaka spojeniu výkonného hardvéru a inštalovanému operačnému systému Android 4.2 Jelly Bean si budete môcť zahrať najmodernejšie hry a všetky ostatné aplikácie, ktoré si stiahnete z portálu Google Play. Tisícovky sú ich pritom úplne zadarmo a ostatné zaobstaráte doslova za pár korún.

Špičkové zobrazenie, vynikajúca výbava


V čele celého telefónu je komfortný 4,7" IPS+ displej, s ktorým si budete môcť vychutnávať všetok obsah so žiarivými farbami z akéhokoľvek uhla a perfektnou čitateľnosťou aj na priamom slnku - a to všetko vo vysokom rozlíšení 1280 x 720 bodov. Šírka telefónu pritom nedosahuje ani 66 milimetrov, takže ho budete pohodlne ovládať aj jednou rukou. Na zadnej strane telefónu sa skrýva špičkový fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx, automatickým zaostrovaním, LED bleskom a podporou záznamu videa v rozlíšení Full HD. V prednej časti prístroja potom nájdete mimoriadne kvalitnú druhú kamerku na videohovory.

Prenášajte dáta a užívajte si multimédiá


Telefón ľahko spojíte so svetom pomocou bezdrôtového rozhranie Wi-Fi a ľubovoľnými perifériami s využitím technológie Bluetooth. Bezdrôtové streamovanie médií uložených v domácej sieti vám uľahčí certifikácia DLNA. Port USB nielen, že využijete na nabíjanie a dátové prenosy, ale s voliteľným adaptérom vyvediete výstup telefónu do vášho televízora s veľkou uhlopriečkou. Veľkorysé úložisko s kapacitou 8 GB ľahko ešte vylepšíte o ďalších 32 GB pomocou microSDHC karty.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,7 " (11,94 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  UM935c
Produktové číslo:  Ascend P6 Pink
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11