Obnoviť stránku

HTC Wildfire S (Marvel) Black

4,3 83 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Wildfire S (Marvel) Black

Posledný model série "S" uvedený ako nástupca úspešného modelu Wildfire. Nový Wildfire S poteší ešte menším prevedením na výšku, omladeným dizajnom, bohatšou výbavou, Operačným systémom Google Android 2.3 av neposlednom rade vylepšeným LCD displejom respektíve zvýšením jeho rozlíšenie.

Najväčšie prednosti

  • Vydarené dielenské prevedenie, malé rozmery
  • Rýchly webový prehliadač s Flash
  • Ochrana displeja Gorilla Glass
  • Konektivita 3G vrátane HSPDA, Wi-Fi a GPS

Smartphone "za babku"

Telefón patrí do kategórie lacných, ale pre väčšinu užívateľov plne vyhovujúcich chytrých telefónov. Vo výbave má 5Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním, Široké možnosti konektivity vrátane vysokorýchlostného pripojenia na internet pomocou sietí 3G (HSPDA až 7,2 Mbit/s) alebo Wi-Fi 802.11n (teoreticky až 150 Mbit/s), A-GPS navigáciouia podporu pre nepreberné množstvo najrôznejších aplikácií pre škálovateľný operačný systém Google Android 2.3.

Nuda s ním nebude

Nielen mladšej generácie ocenia optimalizáciu pre prístup na Facebook, Twitter a YouTube. Rovnako dobre zabavia audio/video prehrávač so solídnou podporou formátov vrátane MP4 a inštalované hry.

Ako dátové úložisko poslúži interná pamäť či voliteľná pamäťová karta microSD/SDHC o veľkosti až 32 GB. Bezdrôtová technológia Bluetooth 3.0 vďaka podpore profilu A2DP umožní pripojenie bezdrôtových slúchadiel, Zatiaľ čo PBAP zaistí prístup k telefónnemu zoznamu z autosoupravy. Na svoje si prídu aj majitelia drôtových slúchadiel, pretože v rozhraní nesmie chýbať audio jack konektor.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 3,2 " (8,13 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 0,6 GHz (600 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 2.3 Gingerbread
Kód:  RQ118a
Produktové číslo:  A510e

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04