Obnoviť stránku

HTC Vive Focus

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Focus


Headset pre virtuálnu realitu HTC Vive Focus je úplne nezávislý na počítači alebo smartphonu, teda k svojej prevádzke nepotrebuje žiadne snímacie stanice. Je založený na procesore Qualcomm Snapdragon 835, na ktorom beží Android s podporou platformy Google Daydream. Taktiež ide o jednu z prvých náhlavných súprav, ktorá je vybavená systémom "6DOF" – šesť možností voľného pohybu v rámci 3D priestoru. Náhlavná súprava využíva inside-out sledovanie využívajúce zapojenie dvoch kamier, ktoré snímajú okolie a na základe toho prenášajú pohyb do virtuálneho priestoru. 

Kľúčové vlastnosti okuliarov pre virtuálnu realitu HTC Vive Focus

  • Nezávislý na smartphonu alebo počítaču
  • Systém "6DOF"
  • 2× AMOLED displej s 3K rozlíšením
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 835
  • Bezdrôtové pripojenie WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
  • Integrovaná batéria pre 3 hodiny zábavy
  • USB Type-C
  • MicroSD slot

Prístup k Viveport

Obraz poskytujú dva AMOLED displeje s 3K rozlíšením (2 880 × 1 600 px). K bezproblémovému ovládaniu hier je súčasťou balenia tiež malý bezdrôtový ovládač. Samozrejme budete môcť využiť platformu Viveport, vďaka ktorej získate prístup ku knižnici s bohatým obsahom. Tento headset podporuje taktiež PlayStation VR a Vive Deluxe Audio. HTC Vive Focus zaujme žiarivo modrým alebo mandľovým vyhotovením. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K počítaču
Kód:  CES9a003ja1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13