Obnoviť stránku

HTC Vive Cosmos Elite

4,5 8 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Cosmos Elite


Nová generácia virtuálnej reality s HTC Vive Cosmos Elite

HTC Vive Cosmos Elite sú okuliare na virtuálnu realitu, ktoré sa pýšia doteraz najlepším možným snímaním pohybu. Špeciálny čelný panel HTC VIVE External Tracking Faceplate totiž sleduje váš pohyb spoločne s dvojicou základňových staníc.

HTC Vive Cosmos Elite cielia na tých najnáročnejších používateľov, ktorí si chcú VR užiť úplne nadoraz.



Jednoduché zapojenie

Dôraz na rýchly štart do hry

Odklápací priezor

Rýchly prechod do reality

Snímanie

Pomocou dvojice majákov



HTC Vive Cosmos prinášajú celý rad nových technológií

Čo nám HTC pre nové VR okuliare Vive Cosmos Elite sľubuje? Jednak je to úplne nový displej s minimalizovanými tmavými prechodmi medzi jednotlivými pixelmi, ktoré sú veľkým problémom v prvej generácii VR headsetov. Poteší tiež vysoké rozlíšenie displeja 2 880 × 1 700 pixelov.



Lepší VR ekosystém

Spoločnosť HTC sa plánuje výrazne sústrediť aj na obsah. Pripravuje totiž predplatné aplikácie pre virtuálnu realitu z obchodu Viveport pod názvom Infinity a zároveň zatiaľ tajomstvom opradené virtuálne prostredie Vive Reality System.


HTC Vive Cosmos Elite


VR okuliare HTC Vive Cosmos Elite ponúknu odklápací priezor

Zaujímavú novinku predstavuje odklápací priezor s displejom, vďaka čomu si budete môcť vybaviť všetko potrebné a potom sa ľahko a rýchlo opäť dostať do virtuálnej reality. Prepracovaný dizajn má aj samotná hlavová konštrukcia využívajúca jednoduchú obruč. Následkom je tiež odľahčenie headsetu oproti predchádzajúcim modelom a výsledná hmotnosť iba 651 gramov zaraďuje VR okuliare HTC Vive Cosmos na predné priečky tejto značky.


Dva ovládače

Kompletne nové ovládače virtuálnej reality HTC Vive Cosmos Elite sú navrhnuté na ergonomické ovládanie hier aj aplikácií. Okrem moderného dizajnu a atraktívneho podsvietenia ponúknu nové rozmiestnenie ovládacích prvkov, teda tlačidiel a joysticku. Ovládače na virtuálnu realitu sú samozrejme kompletne bezdrôtové.

HTC Vive Cosmos Elite



Obsah balenia HTC Vive Cosmos Elite

Headset VIVE Cosmos Elite, kábel k headsetu, čistiaci obrúsok, manuál, konvertor (s DisplayPort a USB 3.0 káblom), adaptér pre Mini DisplayPort na DisplayPort, 2× základňa pre HTC VIVE, 2× nabíjací adaptér pre základňu HTC VIVE, 2× montážna sada, 2× ovládače VIVE (s káblom), 2× nabíjací adaptér pre ovládače VIVE


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K počítaču

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 90 Hz
Rozlíšenie na jedno oko QHD 1440 × 1700 px
Celkové rozlíšenie QHD 2880 × 1700 px

Vlastnosti

Vlastnosti Mikrofón
Pripojenie USB-A, DisplayPort
Zorné pole 110 °
Senzory Akcelerometer, Gyroskop, G-senzor
Súčasťou balenia Ovládač, Základová stanica
Farba Čierna

HW požiadavky PC

Operačný systém PC Windows XP – Windows 10
Kód:  CES9a003ja2a
Produktové číslo:  99HART002-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06