Obnoviť stránku

HTC Vive Cosmos

2,4 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Cosmos


Nová generácia virtuálnej reality HTC Vive Cosmos

HTC Vive Cosmos sú okuliare na virtuálnu realitu, ktoré sa zaobídu bez externých laserových snímačov pohybu v priestore. Sú tak oveľa jednoduchšie a možno ich využiť takmer kdekoľvek. Okuliare na virtuálnu realitu disponujú celkovo šiestimi integrovanými kamerami, ktoré sa starajú o lokalizovanie v priestore. HTC Vive Cosmos cielia na začiatočníkov a používateľov, ktorí si doteraz žiadny VR headset nezakúpili. Zároveň tiež prinesie skvelé zážitky fanúšikom, ktorí majú už nejaké tie skúsenosti s virtuálnou realitou.


Jednoduché zapojenie

Dôraz na rýchly štart do hry

Odklápací priezor

Rýchly prechod do reality

Integrované snímanie

Priamo vo VR okuliaroch



HTC Vive Cosmos prinášajú celý rad nových technológií

Čo nám HTC pre nové VR okuliare Vive Cosmos sľubuje? Jednak je to úplne nový displej s minimalizovanými tmavými prechodmi medzi jednotlivými pixelmi, ktoré sú veľkým problémom pri prvej generácii VR headsetov. Poteší tiež veľmi slušné rozlíšenie displeja 2 880 × 1 700 pixelov. Hneď v závese je prepracovaný systém na sledovanie polohy a pohybu, kde HTC prinesie presné sledovanie, ovládanie gestami a 6DOF.



Lepší VR ekosystém

Spoločnosť HTC sa plánuje výrazne sústrediť aj na obsah. Pripravuje totiž predplatné aplikácií pre virtuálnu realitu z obchodu Viveport pod názvom Infinity a zároveň zatiaľ tajomstvom opradené virtuálne prostredie Vive Reality System.


 HTC Vive Cosmos


VR okuliare HTC Vive Cosmos ponúkajú odklápací priezor

Zaujímavú novinku predstavuje odklápací priezor s displejom, vďaka čomu bude možné vybaviť všetko potrebné a potom sa ľahko a rýchlo opäť dostať do virtuálnej reality. Prepracovaný dizajn má aj samotná hlavová konštrukcia využívajúca jednoduchú obruč. Následkom je tiež odľahčenie headsetu oproti predchádzajúcim modelom a výsledná hmotnosť iba 651 gramov zaraďuje VR okuliare HTC Vive Cosmos na popredné priečky tejto značky.


Dva ovládače

Kompletne nové ovládače sú navrhnuté na ergonomické ovládanie hier a aplikácií. Okrem moderného dizajnu a atraktívneho podsvietenia ponúknu nové rozmiestnenie ovládacích prvkov, teda tlačidiel a joysticku. Ovládače sú samozrejme kompletne bezdrôtové. 

HTC Vive Cosmos

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K počítaču

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 90 Hz
Rozlíšenie na jedno oko QHD 1440 × 1700 px
Celkové rozlíšenie QHD 2880 × 1700 px

Vlastnosti

Vlastnosti Mikrofón
Pripojenie USB-A, DisplayPort
Zorné pole 110 °
Senzory Gyroskop, G-senzor
Súčasťou balenia Ovládač
Farba Tmavomodrá

HW požiadavky PC

Grafická karta PC AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 970
Operačný systém PC Windows XP – Windows 10
Kód:  CES9a003ja2
Produktové číslo:  99HARL018-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19