Obnoviť stránku

HTC Vive Tracker

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Tracker

Senzor pre virtuálnu realitu Vive Tracker poskytne spoľahlivé bezdrôtové spojenie medzi nástrojmi, ktoré máte na sebe a okuliarmi Vive . Teraz môžete vyvíjať svoje vlastné hry pre virtuálnu realitu a prinášať zážitky, ktoré ešte nikto neskúsil. S čidlom kompaktných rozmerov ľahko vytvoríte napríklad rukavice pre hru na hudobný nástroj alebo lezenie po skalách. Alebo ping-pongovú raketu pre ešte skutočnejší pocit z hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Senzor na prenos informácií do systému HTC Vive
  • Umožňuje vytvárať nové herné prvky a zážitky pre virtuálnu realitu
  • Spojením s digitálnym fotoaparátom je možné zhotovovať videá z virtuálnej reality

Staňte sa stredom svojho sveta

Natočte svoje virtuálne zážitky! Stačí pripojiť k senzoru Vive Tracker vašu digitálnu zrkadlovku a teraz sa stanete stredom svojho sveta. Všetci vaši príbuzní a priatelia môžu teraz pozorovať, čo sa v ňom deje, a dokonca sa môžu stať jeho súčasťou. Alebo sa môžete natáčať len pre seba, aby ste zlepšili svoje herné výkony.

Pred použitím okuliarov Vive sa vždy uistite, že v priestore, v ktorom sa budete pohybovať vy a predmety, na ktorých je upevnený senzor Vive Tracker, nie sú žiadne prekážky, ďalšie predmety, ani ďalšie osoby.

 
Kód:  CES9a06D
Produktové číslo:  99HANL003-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19