Obnoviť stránku

HTC ONE (M7) Silver

4,5 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

HTC ONE (M7) Silver

Elegantný a štíhle hliníkové telo vybavené extrémne jemným displejom s uhlopriečkou 4,7 "a Full HD rozlíšením. K dispozícii máte 32 GB pamäte pre vaše dáta a 2 GB operačnej pamäte, vďaka ktorej môžete mať spustených veľa aplikácií na pozadí. O ich plynulý beh sa stará štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,7 GHz. Pre zachytenie vašich zážitkov poslúži skvelý fotoaparát vybavený technológiou UltraPixel.


Hlavné vlastnosti

  • Súčasťou telefónu je funkcia BlinkFeed, streamující váš obľúbený obsah na domovskú obrazovku.
  • Vďaka fotoaparátu s technológiou UltraPixel, môžete zaznamenávať sériu fotiek jedným stlačením. Fotoaparát dokáže zachytiť až o 300% viac svetla.
  • Telefón je aj cez svoju malú hrúbku vybavený duálnymi stereo reproduktormi produkujúce plný zvuk.

Ostrejší, bohatší, hlasnejšie ...


U priemerných smartphonov sa kvalitou reproduktorov chváliť priateľom nemôžete, ale toto nie je priemerný smartphone. Hoci je HTC ONE v najširšom mieste tenký len 9,3 mm je vybavený duálnymi stereo reproduktormi, ktoré sú schopné reprodukovať čistý a plný zvuk.

Vdýchnite fotkám život


Na zachytenie toho správneho okamihu, väčšinou potrebujete viac ako jeden snímok a mnohokrát sa môže stať, že práve ten správny okamih zmeškáte. Vyspelá technológia UltraPixel prináša veľký skok dopredu v kvalite fotografií a videí. Fotoaparát dokáže rýchlo robiť živé a realistické snímky v širokom spektre farieb aj za zlých svetelných podmienok, pretože oproti ostatným fotoaparátom zachytí až o 300% viac svetla.

Ako doma


Funkcia HTC BlinkFeed vám umožňuje stvoriť si vlastnú živú domovskú obrazovku. Sami si vyberte sociálne siete, správy a obľúbené spravodajské kanály, z ktorých budete dostávať aktuálne informácie. Tie sa budú naživo streamovať na domovskú obrazovku vášho telefónu.


Chytrý telefón a ešte múdrejší dizajn


Kovové telo bez škár, odolné sklo Infinity eliminujúci odlesky, elegantné zúžené hrany. To sú hlavné dizajnové prvky, ktoré zaručia elegantný vzhľad, odolnosť proti opotrebeniu a pohodlné používanie. Teraz aj v budúcnosti.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Konfigurácia kariet Single SIM

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Hĺbka 9,3 mm
Hmotnosť 143 g

Displej

Uhlopriečka displeja 4,7 " (11,94 cm)
Typ displeja Super LCD
Jemnosť displeja 469 PPI

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 4 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2,1 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RQ132b
Produktové číslo:  801n

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18