Obnoviť stránku

HTC One Max (T6) Silver

4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC One Max (T6) Silver

Elegantný, jedinečný a príťažlivý sú slová, ktoré vás po uchopení HTC ONE Max napadnú ako úplne prvé. Ľahkú dezorientáciu spôsobí naozaj veľký Super LCD displej s uhlopriečkou 5,9 palca. Pohľad do jeho stredu vás chytí za srdce a ihneď spoznáte, že to bude láska na celý život. Odolné sklíčko Gorilla Glass 3 starostlivo stráží celý povrch displeja a nedovolí čo i len najmenší škrabanec. Vaša kráska vie internet na mnoho spôsobov a samozrejme nechýbajú rýchle prenosy z najnovších sietí 4. generácie (LTE) alebo zvládne komunikovať aj v štandarde NFC.
Operačný systém Android vo verzii 4.3 má k ruke 2 GB operačnej pamäte, vďaka ktorej môžete mať spustené množstvo aplikácií na pozadí. O ich plynulý beh sa stará štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,7 GHz. Na zachytenie vašich zážitkov poslúži skvelý fotoaparát. Vyspelá technológia UltraPixel prináša veľký skok dopredu v kvalite fotografií a videí. Fotoaparát dokáže rýchlo zhotovovať živé a realistické snímky v širokom spektre farieb aj za zlých svetelných podmienok, pretože oproti ostatným fotoaparátom zachytí až o 300% viac svetla.
Vychytávkou v podobe čítačky odtlačkov prstov udivíte všetkých vo svojom okolí, ale zároveň ide o skvelé zabezpečenie celého prístroja. Hoci je HTC ONE Max v najširšom mieste tenký len 10,3 mm, obsahuje duálne stereo reproduktory, ktoré sú schopné prenášať čistý a plný zvuk. Akumulátor s kapacitou 3 300 mAh dodá silu aj do náročných pracovných dní. Funkcia HTC BlinkFeed vám umožňuje stvoriť si vlastnú živú domovskú obrazovku. Sami si vyberte sociálne siete, správy a obľúbené spravodajské kanály, z ktorých budete dostávať aktuálne informácie. Tie sa budú naživo streamovať na domovskú obrazovku vášho telefónu.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Konfigurácia kariet Single SIM

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5,9 " (14,99 cm)
Typ displeja Super LCD
Jemnosť displeja 373 PPI

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 4 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2,1 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.3 Jelly Bean
Kód:  RQ132g
Produktové číslo:  803n

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04