Obnoviť stránku

HTC One (M7) Black

5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC One (M7) Black

Elegantné a štíhle hliníkové telo vybavené extrémne jemným displejom s uhlopriečkou 4,7"a Full HD rozlíšením. K dispozícii máte 32 GB pamäte pre vaše dáta a 2 GB operačnú pamäť, vďaka ktorej môžete mať spustených veľa aplikácií na pozadí. O ich plynulý beh sa stará štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,7 GHz. Na zachytenie vašich zážitkov poslúži skvelý fotoaparát vybavený technológiou UltraPixel.


Hlavné vlastnosti

  • Súčasťou telefónu je funkcia BlinkFeed, ktorá streamuje váš obľúbený obsah na domovskú obrazovku.
  • Vďaka fotoaparátu s technológiou UltraPixel, môžete zaznamenávať sériu fotiek jedným stlačením. Fotoaparát dokáže zachytiť až o 300% viac svetla.
  • Telefón je aj cez svoju malú hrúbku vybavený duálnymi stereo reproduktormi, ktoré produkujú plný zvuk.


Ostrejší, bohatší, hlasnejší...



U priemerných smartfóno sa kvalitou reproduktorov chváliť priateľom nemôžete, ale toto nie je priemerný smartfón. Hoci je HTC ONE v najširšom mieste tenký len 9,3 mm je vybavený duálnymi stereo reproduktormi, ktoré sú schopné reprodukovať čistý a plný zvuk.
Integrované duálne mikrofóny, ktoré dokážu detekovať silný okolitý hluk a následne ho kompenzovať dynamickým zosilnením hlasu volajúceho.


Vdýchnite fotkám život


Na zachytenie toho správneho okamihu, väčšinou potrebujete viac ako jednu snímku a veľakrát sa môže stať, že práve ten správny okamih zmeškáte. Vyspelá technológia UltraPixel prináša veľký skok dopredu v kvalite fotografií a videí. Fotoaparát dokáže rýchlo robiť živé a realistické snímky v širokom spektre farieb aj za zlých svetelných podmienok, pretože oproti ostatným fotoaparátom zachytí až o 300% viac svetla.


Ako doma



Funkcia HTC BlinkFeed vám umožňuje stvoriť si vlastnú živú domovskú obrazovku. Sami si vyberte sociálne siete, správy a obľúbené spravodajské kanály, z ktorých budete dostávať aktuálne informácie. Tie sa budú naživo streamovať na domovskú obrazovku vášho telefónu.


Interaktívny televízny pomocník


S HTC ONE sa môžete zbaviť diaľkových ovládačov, ktoré zaberajú cenné miesto na stole. Vďaka funkcii Sense TV vám stačí niekoľko jednoduchých krokov, aby ste si mohli prostredníctvom telefónu vyberať televízne kanály, prechádzať ponuku relácií, ovládať zvuk a mnoho ďalšieho.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,7 " (11,94 cm)

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 4 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2,1 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RQ132a
Produktové číslo:  801n

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06