Obnoviť stránku

HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Desire 816G (A5MG) Soft touch Blue Dual SIM

Zažite niečo viac

Ak hľadáte moderný smartphone väčšej veľkosti a strednej triedy, môže byť HTC Desire 816G tou pravou voľbou práve pre vás. Ohromí vás nielen špičkový výkon štvorjadrového procesora, ale aj dva výkonné fotoaparáty a skvelý zvuk BoomSound. To všetko za vynikajúcu cenu. Mobilný telefón HTC Desire 816G obsahuje všetky výhody smartphonov. Vďaka operačnej pamäti 1 GB môžete mať na pozadí spustených viac aplikácií. Ľahko na ňom prečítate najnovšie správy, vybavíte osobné e-maily alebo budete stále v spojení s vašimi priateľmi skrz instantné správy či sociálne siete.

Tvorte po svojom a bavte sa

Na prehľadnom 5" displeji s qHD rozlíšením je ovládanie hračkou. Poskytuje dobré zobrazenie farieb a presné ovládanie. O pôsobivo vysoký výkon sa postará štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,7 GHz. Je tak zárukou pohodlného prehliadania internetu, skvelého prehrávania multimédií a bezproblémového hrania hier. Nedôjde k zasekávaniu ani pri náročnejších činnostiach.

Vďaka funkcii BlinkFeed si vytvoríte vlastnú domovskú obrazovku. Majte prehľad o aktuálnych informáciách a správach. V mobile je nainštalovaný systém Android 4.4 Kitkat, ktorý umožňuje do telefónu nahrávať obľúbené aplikácie a hry. Okrem toho je Android prehľadný a ľahko sa ovláda. Záleží tak na vás, čo v telefóne chcete mať.

Dva skvelé fotoaparáty

Užite si úplne novú úroveň výkonu fotoaparátu. Hlavný fotoaparát s 13 Mpx a automatickým zaostrovaním poskytuje vždy tie najostrejšie zábery. Čelný fotoaparát je svojím vysokým rozlíšením 5 Mpx vhodný pre vytvorenie vlastných selfíček. Obe kamery zaznamenávajú videá vo FullHD a ponúkajú veľmi solídnu svetelnosť optiky. Zadný fotoaparát je navyše vybavený LED prisvietením. Ako úložisko dát vám poslúži 8 GB vnútornej pamäte, ktorú možno rozšíriť pomocou pamäťovej karty Micro SDHC až o 32GB. (Nie je súčasťou balenia)

Bavte sa na cestách

Bavte sa všade vďaka integrovanej Wi-Fi. Sledujte filmy, prezerajte videá na YouTube a neváhajte vstúpiť do online sveta zábavy a aplikácií. S Google Play máte neobmedzený prístup k nekonečnému svetu aplikácií Android. Navyše vďaka vylepšenému zvuku BoomSound, ktorému pridávajú ešte väčšie grády dva predné stereo reproduktory, poskytuje telefón nekompromisnú zvukovú kvalitu.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Konfigurácia kariet Dual SIM + pamäťová karta

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5,5 " (13,97 cm)
Typ displeja Super LCD
Jemnosť displeja 267 PPI

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 5 Mpx
Stabilizácia obrazu Bez stabilizácie
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Značka procesora MediaTek
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty Micro SIM
Typ vedľajšej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  HT1816b3c
Produktové číslo:  99HZV011-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13