Obnoviť stránku

HTC Desire 300 (G3) Black

4,5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HTC Desire 300 (G3) Black

Cenovo prijateľný smartfón s bohatou výbavou a najnovšími technológiami predstavuje nový HTC Desire 300. Elegantné štíhle telo v čiernom kabáte a hmotnosťou iba 120 g padne skvele do ruky. Operačný systém Android s HTC Sense a HTC BlinkFeed ponúka úvodnú obrazovku, s ktorou budete vždy zásobovaní aktualitami zo sociálnych sietí, blogov alebo čohokoľvek iného. To všetko si vychutnáte na displeji s uhlopriečkou 4,3", ktorý ponúka jasné a živé farby pre perfektný pôžitok z prezerania obrázkov a videí. Obľúbenú hudbu si vychutnáte vďaka reproduktoru, ktorý vám poskytne čisté výšky aj mohutné basy na dokonalé počúvanie.
S dvojjadrovým procesorom, ktorý pracuje na frekvencii 1 GHz, zvládne aj beh náročných aplikácií vrátane graficky prepracovaných hier. Interná pamäť ponúka kapacitu 4 GB, ktorá pojme veľa aplikácií a dát vrátane kvalitných fotografií vytvorených fotoaparátom s rozlíšením 5 MPx. Úložisko možno navyše rozšíriť až o 64 GB vďaka slotu na micro SD kartu. Samozrejmosťou je zabudovaný WiFi adaptér na pripojenie na internet. Priaznivcov bezdrôtových pripojení poteší určite aj technológia Bluetooth na prenos dát s ostatnými zariadeniami. Na cestách naviac oceníte GPS modul, ktorý vás vždy dovedie do cieľa vašej cesty.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,3 " (10,92 cm)

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Kód:  RQ130d3
Produktové číslo:  301e

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19