Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Hrazda

Príslušenstvo k tovaru

Hrazda

Veselá hrazdička zabaví vaše dieťatko na dlhé hodiny. Hrazda je vyrobená z kvalitného plyšu a plastu, preto predstavuje bezpečnú hračku pre tých najmenších. Odporúčaný vek je od 6 mesiacov. Túto plyšovú hrazdu pre najmenších môžete pripnúť na kočík, autosedačku alebo postieľku, vďaka nastaviteľným úchopom na koncoch. Súčasťou plyšovej hrazdy sú 3 veselé hračky – mráčik, kvetinka a hviezdička, ktoré sa dajú použiť priamo pripnuté alebo aj samostatne ako hračky. Plyšová hrazdička zaujme svojím hrkaním, šušťaním a výraznými farbami každé bábätko, a navyše pomôže pri zlepšovaní a rozvíjaní detskej motoriky.

Kľúčové vlastnosti plyšovej hrazdy pre najmenších

  • Hrazda je vyrobená z kvalitného materiálu
  • Výhodou sú nastaviteľné rukoväte, vďaka ktorým môžete hrazdičku presúvať z kočíka na postieľku a pod.
  • Zaujímavé odnímateľné hračky
  • Pestré farby hrazdičky a hračiek
  • Bezpečná hračka pre najmenších
  • Hrazda rozvíja detskú motoriku
Kód:  HRAif3340
Produktové číslo:  8592190123185

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17