Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zuru - Darčekové balenie vodnej balónikovej bitky

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Zuru - Darčekové balenie vodnej balónikovej bitky

S vonkajšou hrou Vodné balóniky v darčekovom balení s dvomi vrhačmi si užijú veľa skvelej zábavy nielen deti, ale aj dospelí. Je ideálnou hrou pri letnej párty alebo narodeninovej oslave na záhrade. Použitie je veľmi jednoduché, stačí pripojiť zväzok balónikov pomocou nadstavca k vodnej hadici, naplniť ich vodou a počas minúty získate až 100 balónikových bômb. Mokrá letná bitka tak môže začať!

Vďaka špeciálnym vrhačom balónikov budú vaše zásahy ešte presnejšie. V balení dostanete aj dve praktické tašky na balóniky. Spestrite si svoje stretnutie s kamarátmi za horúcich letných dní a zažite vzrušujúce chvíle pri mokrom náreze.
Parametre a špecifikácie:
Obsah balenia:

  • 2× vrhač balónikov
  • 4× zväzok balónov (celkom 100 vodných balónikov)
  • 1× nadstavec na hadicu
  • 2× taška na balóniky

Odporúčaný vek:
od 6 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa8068
Produktové číslo:  0845218011871

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03