Obnoviť stránku

Zombie Infection

Príslušenstvo k tovaru

Zombie Infection

Pozor, pozor! Planétu Zem zasiahol neznámy vírus. Ľudia sa premenili na zombie a múmie. Našťastie je tu skupinka odpadlíkov. Tá sa zo všetkých síl pokúša nájsť liek, ale posledný pokus sa bohužiaľ nevydaril. Do vzduchu unikla tekutina, ktorá napáchala ešte rozsiahlejšie škody. Z obyčajných zombie a múmií vznikajú super zombie a super múmie. Zachrániť svet môžete len vy. Nazbierajte všetkých 6 zombie figúrok. Stlačte tlačidlo na ich chrbte a sledujte, ako sa ich oči vypúlia, ako sa odklopí ich lebka a ako sa hýbu ich ruky. Ak ich postriekate vodou, zombie zmení farbu. Kostlivcovi navyše svietia oči v tme. 

Kľúčové vlastnosti figúrky Zombie Infection

  • Hýbe rukami a mení farbu
  • Po stlačení tlačidla na chrbte vypúli oči a odklopí svoju lebku
  • Roztomilo desivé spracovanie
  • Možnosť stiahnutia aplikácie Zombie Infection zadarmo
  • Každé balenie figúrky Zombie Infection navyše ukrýva tajný kód, ktorý otvára nové možnosti v hre
  • Vhodné pre deti od 5 rokov

Čo ešte dokáže Zombie Infection

Hraním s figúrkou zábava ešte len začína. Navštívte webové stránky alebo si zadarmo stiahnite aplikáciu Zombie Infection a zahrajte si hru so zombie. V každom balení figúrky Zombie Infection je navyše ukrytý tajný kód, ktorý vám v hre poskytne nové možnosti. Balenie obsahuje figúrku, 4 zberateľské kartičky a kartičku s tajným kódom.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAif5850
Produktové číslo:  ASRT8595582229540

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01