Obnoviť stránku

Žiariaca lietajúca víla deluxe

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Žiariaca lietajúca víla deluxe

Žiariaca lietajúca víla zaiste poteší každú malú milovníčku bábik. Vďaka zabudovanej batérii vie víla skutočne lietať a navyše pritom žiari rôznofarebnými lúčmi. Bábika s týmto špeciálnym efektom bude perfektným darčekom pre každé malé dievčatko. 

Kľúčové vlastnosti

  • Lietajúca víla sa vďaka zabudovanej Li-Pol batériw s ľahkosťou vznáša nad nastavenou dlaňou
  • Bábika počas lietania žiari rôznymi farbami, čo umocňuje zábavu pri hraní
  • Súčasťou balenia je nabíjačka, na ktorej prevádzku je potreba 6 kusov AA batérií
  • S touto vílou sa žiadne malé dievčatko rozhodne nudiť nebude

Perfektný darček pre každé dievčatko

Sa žiariacou vílou si každé dievčatko užije veľký kopec zábavy. Bábika s kvetinovou ozdobou vo vlasoch skutočne lieta a farebne žiari na všetky strany ako mávnutím čarovného prútika. Ale pozor, vždy len pri nabitej batérii. Súčasťou balenia je nabíjacia kolíska, s ktorou unavenej bábike ľahko dodáte energiu na ďalšie lietanie. K prevádzke nabíjačky je potreba 6 kusov AA batérií, ktoré však nie sú súčasťou balenia

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa8669
Produktové číslo:  5902251358082

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06