Obnoviť stránku

Zatĺkaj vtáka

3,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
20,90 €

Zatĺkaj vtáka

Potešte vaše najmenšie deti nádhernou drevenou hračkou, s ktorou prežijú chvíle plné zábavy. Hračka Zatĺkaj vtáka je určená na precvičovanie detskej zručnosti, koordinácie a motoriky. Súprava obsahuje 6 farebných vtáčikov, podložku s otvormi a špeciálne kladivko. Hračka je vyrobená z veľmi kvalitného dreva bez ostrých hrán. Povrch je dokonale hladký a zdravotne neškodný. Či si poradí vaša ratolesť s nezbednými vtáčikmi, ktorí po zatlčení vykúkajú na druhej strane?

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z kvalitného dreva
  • Bez ostrých hrán
  • Zdravotne neškodný materiál
  • Trénuje detskú zručnosť a motoriku
  • Namiesto tradičných kolíčkov farební vtáčikovia s číslami
  •  

    Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode s CE.

     
     
     

     

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka
Kód:  HRAa8821
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020972058072
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18