Obnoviť stránku

Záhradný domček s oknami a dverami

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Záhradný domček s oknami a dverami

Krásny záhradný domček vytvorí na vašom pozemku miesto, kde sa budú deti rady hrať. Má plne funkčné otváracie okná a dvere. Súčasťou balenia sú aj makety kvetiniek, motýlikov a vtáčikov, ktoré možno prichytiť na bok domčeka ako dekoráciu. Pokiaľ ide o konštrukciu, je stabilný. To umožňuje deťom bezpečne preliezať a hrať sa, zatiaľ čo môžu byť rodičia úplne pokojní. Väčšina domčeka pozostáva z kvalitného plastu, ktorého farby sú odolné voči UV žiareniu.

Určené pre deti od 3 rokov.

Rozmery:
127 × 150 × 118 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 127 cm
Šírka 150 cm
Výška 118 cm

Určenie

Určenie Na záhradu

Vlastnosti a výbava

Materiál Plast

Materiál

Materiál Plast
Kód:  HRAa4262
Produktové číslo:  5907442104257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06