Obnoviť stránku

Woody Záhradný domček s farebným lemovaním

4,2 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
159,90 €

Woody Záhradný domček s farebným lemovaním

WOODY sú drevené výrobky aj hračky, ktoré kladú veľký dôraz na vysokú kvalitu a bezpečnosť. Zároveň myslia aj na vývoj vašich detí v rôznom období ich rastu, a to ako po stránke motorickej, kreatívnej, pedagogickej tak aj psychickej. Všetky hračky sú testované a spĺňajú normy EÚ.
Záhradný domček s farebným lemovaním je krásnym obydlím a schovávačkou pre vaše deti. Uvidíte, ako sa tam v lete hrajú, nanosia si dovnútra hračky a aj ich kamaráti sa v domčeku budú cítiť ako doma. Domček má po stranách dve veľké okná do polovice steny. Na prednej strane sú dvere s ohrádkou a menšie okno. Domček je dodávaný bez podlahy. Vyrobené zo smrekového dreva, na strechu je použitá PVC fólia. Súčasťou balenia je kovanie a návod.
Parametre a špecifikácie:
Rozmery:
140 × 153 × 123 cm (š × v × h)
Hmotnosť:
75 kg
Určené pre:
deti od 3 rokov
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Určenie

Určenie Na záhradu

Vlastnosti a výbava

Materiál Drevo

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 123 cm
Šírka 140 cm
Výška 153 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 50 kg
Kód:  HRA792e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591864101108

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08