Obnoviť stránku

Záhradný domček Happy House

4,4 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Záhradný domček Happy House

 Ktoré dieťa by niekedy nezatúžilo po súkromí,  kam dospelí nemôžu? Záhradný domček je plný farieb a bude skvelým prekvapením pre vaše deti. Je vyrobený z kvalitného plastu a jeho zloženie je jednoduché a rýchle. Má funkčné dvere i okná a jeho rozmery sú presne také, aby na záhrade domček neprekážal, ale aby sa do neho deti pohodlne zmestili aj so svojimi kamarátmi. Záhradné dobrodružstvo môže začať!

Domček má dvojicu okien s okenicami a dvojicu bez nich. Táto kúzelná hračka poskytne deťom v lete ochranu pred prudkým slnkom alebo pred letným dažďom. Podporí ich fantáziu a pomôže im vytvárať si nové hry a ďalšie dobrodružné príbehy. Domček poteší malých chlapcov aj dievčatká a spokojní budú aj ich rodičia. Jeho použitie má aj svoje praktické stránky. Večer do neho môžu deti uložiť hračky, s ktorými si na záhrade hrajú alebo zaparkovať svoje odrážadlá, autá a kolobežky. Doprajte svojim deťom záhradný domček, s kúzelnými príbehom.

Parametre a špecifikácie:
Rozmery:
130 x 109 x 115 cm (D x Š x V)
Rozmery balenia:
133 x 117 x 16 cm
Odporúčaný vek:
Pre deti od 1,5 roka

Váha:
18,2 kg
Vyrobené:
V Izraeli
Materiál:
Plast
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 130 cm
Šírka 109 cm
Výška 115 cm
Kód:  HRA783e1
Produktové číslo:  7290100903605

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13