Obnoviť stránku

Zahradní domek Happy House

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zahradní domek Happy House

Šantia vaše deti radi na záhrade? Kúpte im záhradný domček Happy House. Tento moderný domček vaše deti určite ocenia. Je určený menším deťom, ale vďaka svojej výške 135 cm si v ňom môžu hrať aj starší súrodenci. Domček je vyrobený z kvalitného plastu, má UV ochranu proti slnečnému žiareniu a odolá aj dažďu. Tento nezničiteľný domček môžete používať na záhrade, ale napríklad v zime ho využijete i doma.

Kľúčové vlastnosti záhradného domčeka Happy House

  • Záhradný domček je vyrobený z kvalitného plastu
  • Má UV ochranu proti slnečnému žiareniu, odolá aj dažďu
  • Pre vonkajšie, ale aj vnútorné použitie
  • Happy House má otváracie okenice
  • Vo dverách je umiestnený otvor na listy
  • Elektronický zvonček na batérie

Vyhytávky záhradného domčeka Happy House

Súčasťou moderného domčeku Happy House sú okná, ktoré majú otvárací okenice. Nechcú chcete byť vaše deti nikým rušené stačí ich jednoducho zavrieť. Ak chcete deťom poslať odkaz, môžete ho vhodiť otvorom na listy, ktorý je umiestnený na dverách. Ak vás deti pozvú na návštevu, použite k tomu naozajstný elektronický zvonček. Jeho napájanie je na 2 AAA / LR03 batérie. Záhradný domček Happy House je vyrobený z kvalitného plastu a je veľmi stabilný, užijete si s ním veľa zábavy po dlhú dobu.  

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 120 cm
Šírka 115 cm
Výška 135 cm
Kód:  HRAif4946
Produktové číslo:  3032168104020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01