Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Robot

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Robot

Interaktívny robot – stavebnica Xiaomi Mitu Bunny Robot je skvelým darčekom pre všetkých malých technikov, ktorý im umožní vytvárať a programovať svoje vlastné roboty. Stavebnica obsahuje 978 dielov, s ktorými dokážete postaviť všetko podľa vlastných predstáv. Programovanie robota prebieha cez intuitívne grafické rozhranie. V aplikácii mu môžete naprogramovať rôzne pohyby, nechať ho tancovať či robiť rôzne pózy. Robota Mi Bunny budete môcť ľahko ovládať cez mobilný telefón. Stačí sa len pripojiť cez Bluetooth pomocou dodanej aplikácie, ktorá podporuje telefóny s operačným systémom Android alebo iOS, a to prostredníctvom troch druhov režimov diaľkového ovládania, ako je Joystick, Gyro a GPS.

Kľúčové vlastnosti interaktívnej stavebnice Xiaomi Mitu Bunny Robot

  • Elektronická interaktívna stavebnica
  • Vytváranie a programovanie vlastných robotov
  • Programovanie cez intuitívne grafické rozhranie
  • Ovládanie cez mobilný telefón s operačným systémom Android alebo iOS
  • Tri režimy diaľkového ovládania
  • Systém vlastného automatického vyvažovania

Veľa skvelej zábavy pri programovaní

Programovateľný Xiaomi Robot disponuje systémom vlastného automatického vyvažovania, ktorý mu bráni v neustálom padaní v teréne. K jeho vybaveniu patria dva výkonné motory s uhlíkovým nástrekom, ktorých rýchlosť dosahuje až 133 otáčok za minútu. Robot Mitu je vyrobený z materiálu, ktorý je bezpečný a šetrný k životnému prostrediu, a je preto vhodný pre deti. Naučte sa programovať a postavte si vlastného robota, ktorý bude počúvať vaše rozkazy.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií Li-ion

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 978 ks

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Ovládačom
Podporované OS Android, iOS
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia
Kód:  XIAOM44
Produktové číslo:  472784

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03