Obnoviť stránku

WowWee Chippy modrý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WowWee Chippy modrý

Túži vaše dieťa zo všetkého najviac po roztomilom šteniatku, ale živé bohužiaľ zaobstarať nemôžete? Darujte mu jedno z čarovných interaktívnych šteniatok WowWee Chippies. Modrého psíka Chippera môžete ovládať dotykom na nosa alebo diaľkovým ovládačom. Vie štekať, kňučať, čuchať a olizovať vás... Pomocou ovládača môžete spustiť rôzne zábavné módy, ako je napríklad tancovanie a hudba. Váš chlapček či dievčatko si tohto roztomilého maznáčika určite okamžite obľúbi!

Kľúčové vlastnosti modrého psíka WowWee Chippy

  • Interaktívna hračka značky WowWee
  • Robotický psík Chipper
  • Ovládanie dotykom na ňufáku alebo diaľkovým ovládačom
  • Psík vie štekať, kňučať, dať pusinku a mnoho ďalšieho
  • Ovládačom je možné aktivovať rôzne módy
  • Batérie (4 ks AAA, 1 ks CR 2032) nie sú súčasťou balenia
  • V balení nájdete psíka, diaľkové ovládanie a návod

Ovládanie dotykom

Ak klepnete WowWee Chippera raz cez noštek, začne vás oňuchávať, olizovať a bude štekať. Pokiaľ ho klepnete dvakrát, dá vám pusu alebo kýchne. Ak psíkovi ňufák na dve sekundy prikryjete, bude kňučať.

 

Ovládanie diaľkovým ovládačom

Ovládačom možno spustiť niekoľko zábavných režimov, ako je tancovanie, spev alebo voľný pohyb. Chipper má dve sady kolies a môže sa otáčať na mieste. Ovládanie psíka je jednoduché, stačí namieriť ovládač na IR senzor na psíkovej hlavičke. V návode tiež nájdete možnosť tajného ovládania.

 

Veľkosť:
22 cm

Farba:
modrá

 

 
Kód:  HRAif6028A
Produktové číslo:  ASRT8590756956246
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03