Obnoviť stránku

WowWee Chip

3,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WowWee Chip

Od nepamäti je pes najlepším priateľom človeka. Spoločnosť WowWee predstavuje nového najlepšieho priateľa. Volá sa Chip a je to inteligentné a láskavé robotické šteňa na kolieskach. Chip j e vybavený pokročilými senzormi a inteligentnými doplnkami, vďaka ktorým je pripravený postarať sa o veľa zábavy. Nejde však len o nejakého robota. Chip je naozaj učenlivý a vaše reakcie na jeho správanie utvárajú jeho osobnosť.

Chip je vybavený algoritmami umelej inteligencie, vďaka ktorým má adaptívnu osobnosť. Bude tak počúvať vaše príkazy, a tým sa prispôsobí vašim preferenciám. V jeho výbave nechýba technológia GestureSense, ktorá umožňuje Chipovi reagovať na gestá vašich rúk. Rýchly a pohotový pohyb robotického šteňaťa po miestnosti umožňuje štvorica koliesok na jeho nohách, pričom jeho senzory zabezpečia, že nenarazí do žiadnej prekážky.


K vášmu novému domácemu miláčikovi je dodávaný inteligentný náramok Smartband. Ten umožňuje Chipovi rozpoznať, že ste blízko, nasledovať vás, pred príchodom domov vás čakať pri dverách a patrične privítať alebo aj pekné potrápiť, ak je čas na jedlo či na hranie. Jediným stlačením tlačidla môžete dať Chipovi najavo, že sa vám páči to, čo práve robí, alebo ho naopak upozorniť, nech si dáva na svoje správanie pozor. Chip sa tak naučí správnemu správaniu. Pomocou mobilnej aplikácie Chipa nakŕmite a ukážete mu, že sa o neho zaujímate. Aplikácia obsahuje aj prekladač, vďaka ktorému zistíte, čo po vás váš maznáčik práve chce.

O inteligencii šteňaťa svedčí aj to, že dokáže aportovať. Hoďte Chipovi inteligentnú loptičku a on vám ju rýchlo prinesie späť. Len čo ho unavíte a bude v blízkosti svojej inteligentnej postele Smartbed, príde k nej a začne sa sám nabíjať.


WowWee Chip robotická klíčové vlastnosti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa10559
Produktové číslo:  771171108054
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08