Obnoviť stránku

Woody Vláčikodráha Maxi

4,7 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Woody Vláčikodráha Maxi

Drevená vláčikodráha obsahujúca 120 dielov poskytne každému chlapcovi veľa možností k hre. Okrem koľají a vlakov sa vaša ratolesť môže tešiť na množstvo doplnkov, ktoré vdýchnu život aj priestoru okolo koľajiska. Medzi ne patria stromy, domčeky, autá, postavičky a dopravné značky. Vláčiky potom pri svojej ceste budú zdolávať prevýšenie, most aj prejazd. Táto krásna sada môže robiť radosť deťom od 3 rokov.

Woody vláčkodráha

Vláčkodráha Woody

Maxi vláčikodráhu možno kombinovať s ostatnými dráhami a stavebnicami značky Woody. Stavba Vláčikodráha patrí medzi obľúbené detské hry, do ktorých sa radi zapájajú aj rodičia. Deti si pri hre užijú skvelú zábavu a zdokonaľujú svoju zručnosť, logické uvažovanie a predstavivosť. Vláčikodráhy Woody sa vyznačujú vysoko kvalitným spracovaním a premyslenými hernými princípmi.

Obsah sady:

  • Koľaje
  • 2 mašinky
  • 4 vagóny
  • 6 autíčok
  • Stromy
  • Domčeky
  • Dopravné značky
  • Stanice, prejazd, most
Doporučený věk

Špecifikácie:

Rozmery:
110 x 130 cm

Počet dielov:
120

Materiál:
Drevo

Odporúčaný vek:
3+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRA730k
Produktové číslo:  8591864909025

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19