Obnoviť stránku

Woody Skladací nákladný vlak

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Woody Skladací nákladný vlak

Woody drevený skladací nákladný vlak je možné rozložiť a použiť ako stavebnicu z kociek. Úlohou detí je poskladať a spojazdniť vlak, čím stimulujú svoje logické myslenie. Nákladný vlak podporuje aj vizuá?lny rozvoj a motorické zručnosti vášho dieťaťa. Vhodné pre deti od 3 rokov.
Spoločnosť WOODY sa zaoberá výrobou drevených hračiek. Produkty WOODY kladú mimoriadny dôraz okrem vysokej kvality a bezpečnosti aj na rozvoj dieťaťa v rôznych obdobiach rastu, a to ako motorických, pedagogických a psychologických. Veľká časť kolekcie WOODY sa vyrába v Českej republike. Všetky hračky sú testované podľa najvyššej medzinárodnej normy a väčšina hračiek je zahrnutá v programe "BEZPEČNÉ HRAČKY – SAFE TOYS". Tento program zaručuje najvyššiu možnú záruku bezpečnosti pri prebiehajúcej a pravidelnej kontrole predaného tovaru.
Rozmery:
34 x 8 x 13 cm

Kód:  HRA737q
Produktové číslo:  8591864908271

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16