Obnoviť stránku

Woody Sada skladacích veží

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Woody Sada skladacích veží

Súprava troch farebných skladacích veží je výbornou didaktickou hračkou pre deti, ktorým umožňuje precvičovať vnímanie farieb, tvarov a veľkostí. Oproti bežným skladacím vežiam, ktoré obsahujú len jednu vežu, má táto hračka vďaka trom vežiam veľkú výhodu: ponúka dlhodobejšie využitie hračky. Menšie deti sa totiž učia len dávať krúžky na kolík. Ďalším krokom je rozlišovanie tvaru - kruh a tvar matice. Tretím vývojovým krokom je okamih, kedy sa deti učia skladať tretiu vežu, v ktorej sa dieliky skladajú nielen na seba, ale aj do seba.
Spoločnosť WOODY sa zaoberá výrobou drevených hračiek. Produkty WOODY kladú veľký dôraz popri vysokej kvalite a bezpečnosti, tiež na rozvoj dieťaťa v rôznom období rastu, ako po stránke motorickej tak aj pedagogickej a psychickej. Veľká časť z kolekcie WOODY je vyrábaná v Českej republike. Všetky hračky sú testované na najvyšší medzinárodný štandard a väčšina hračiek je zaradená do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje najvyššiu možnú garanciu bezpečnosti s priebežnou a pravidelnou kontrolou predávaného tovaru.
Odporúčaný vek: 
od 3 rokov
Rozmery: 
28 x 9 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRA737s
Produktové číslo:  8591864908363

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09