Obnoviť stránku

Woody Muzikálny set B

5 5 hodnotení
19,90 €

Woody Muzikálny set B

Máte doma malého hudobníka a pokrievky mu už nestačia? Kúpte mu Woody muzikálnu súpravu. Táto súprava obsahuje nástroje z rôznych skupín, či už bicie, rytmické alebo perkusné. Deti určite ocenia rozmanitosť nástrojov a samy sa časom rozhodnú, čo im najviac vyhovuje. Nástroje sa používajú veľmi jednoducho a sú vyrobené z kvalitných materiálov, tak ich môžu používať už malé deti. Dospelí sa k nim môžu pridať a vytvoriť tak hudobnú skupinu, ktorá už dokáže zahrať nejakú pesničku.

Kľúčové vlastnosti Woody muzikálnej súpravy B

  • Muzikálna súprava B obsahuje nástroje rôznych skupín
  • Bicie – xylofón a triangel
  • Rytmické – maracas
  • Perkusné – tamburína
  • Vhodné pre malé deti

Z čoho sa skladá Woody muzikálna súprava B?

Xylofón pomocou paličiek vydáva príjemné zvuky. Jednotlivé klávesy sú rozlíšené farebne pre ľahšie hranie. Plastové vajíčka zastupujú rytmické nástroje Maracas. Zvuk ovplyvníte spôsobom, ako zovrete vajíčko v dlani. Tamburína s rolničkami zastupuje perkusné nástroje. Je hojne využívaná v talianskej alebo rómskej hudbe. Triangel vydáva nádherné zvuky, ktoré rezonujú. Ťuká sa do neho paličkou, ktorá je súčasťou súpravy. Dĺžku tónov možno regulovať stlmením prstami.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti
Určenie Unisex

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Typ

Typ Bubienok, Xylofón, Triangel, Hrkálka, Tamburína

Materiál

Materiál Drevo

Funkcie

Funkcie Zvuky, Melódie

Balenie

Počet nástrojov v balení 5 ks
Kód:  HRAjd0889
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591864918935
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16