Obnoviť stránku

WinX: Sirenix Fairy Bloom

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WinX: Sirenix Fairy Bloom

Víla Bloom z edície Winx Sirenix Fairy nesmie chýbať žiadnej sběratelce týchto obľúbených bábik! Víla je oblečená do štýlových šiat a jej vyberateľná žiarivá krídla sa môžu pohybovať. Súčasťou balenia je aj hrebeň, pomocou ktorého bude môcť vaše dievčatko svojej bábike vytvárať originálne účesy.
Bloom je vodca Winx Clubu, takže je najmocnejší z celej skupiny. Vo svojom vnútri prechováva Dračí oheň, ktorý jej umožňuje zlú čarodejnicu poraziť. Bloom je princeznou stratené planéty Domino, na ktorej je ukrytý Dračí duch a ona je strážkyňou tohto pokladu - najväčšie sily Magickej dimenzie.
WinX je seriálová partia šiestich nerozlučných kamarátok. Chodia spolu do školy a prežívajú spoločne úžasná dobrodružstvo. Jedna čarodejnica týmto dievčatám závidia ich kamarátstvo a stavajú im do cesty rozličné prekážky, vďaka ktorým víly potom postupne objavujú svoje magické schopnosti.
Parametre a špecifikácie:
Obsah balenia:
Bábika WinX - Bloom
Hrebeň
Veľkosť bábiky:
28 cm
Určené pre:
Deti od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Winx
Kód:  ZA306r1
Produktové číslo:  ASRT8718144385854
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16