Obnoviť stránku

WinX - Butterflix Flora

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WinX - Butterflix Flora

Nechaj sa oslniť nadpozemskou krásou víl z populárneho seriálu Winx. Víly z partie Winx sú nerozlučné kamarátky, ktoré sa snažia šíriť pozitívnu energiu a dobro. Často ale bývajú ich úmysly narušované zlom a nenávisťou, napríklad v podobe čarodejníc Trix. Víly Winx však ako stelesnené dobro bojujú pomocou svojich pozitívnych vlastností a kladných stránok do posledného dychu. Podarí sa im ubrániť sa zákernému svetu plnému zla?

Flora

Flora je víla prírody, pochádza z Lynphei, ale nie je princezná. Svoju silu čerpá z prírody a byliniek, kde sa dokonale vyzná. Svojich vedomostí využíva pre miešanie rôznych bylinných elixírov. Je najchytrejší členkou klubu Winx. Na planéte Lynphea sú ľudia uvoľnenie, mierumilovní a najdôležitejšou vecou v ich živote sú kvety. Taká je aj Flora. Do klubu tak medzi ostatné márnotratné víly príliš nezapadá, ale jej obľúbenosť je vyvážená celou radou iných kladných vlastností. Bábika Flora má nádherná trblietavá krídla, farebne zladené šaty a topánky, a to v odtieňoch, ktoré sú tak podobné kvetom.

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Winx
Kód:  HRAa5675b
Produktové číslo:  ASRT4897056841673

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11