Obnoviť stránku

WinX: Believix Action Tecna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WinX: Believix Action Tecna

Panenky WinX: Believix Action je nová řada stylových panenek, které mají Believix křídla a energii pro boj s nepřáteli. Krásné víly z magické dimenze Flora, Stella, Bloom, Tecna, Músa a Layla jsou kamarádky, které drží při sobě. Společně studují a postupně zjišťují, že mají zvláštní schopnosti. Prožívají různá dobrodružství, jak ta běžná, tak i neobyčejná. Jedna čarodějnice jim totiž jejich věrné kamarádství závidí, a tak jim do cesty vkládá nejednu překážku. Seznamte se s těmito milými kamarádkami a prožívejte společně s nimi jejich dobrodružství při každodenní hře.
Panenka WinX: Believix Action - Tecna má v malíku technologie. Na její domovské planetě Zenit se všechno soustředí na vědecký pokrok. Často tedy překvapí neobyčejným vynálezem. Je velice puntičkářská, chodí všude včas a nesnáší, když na ni musí lidé čekat.
Parametry a specifikace:
Obsah balení:
PanenkaJeden pár Believix křídelEnergie pro boj s nepřáteli
Velikost panenky:
10 cm
Určeno pro:
Děti od 4 let

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Winx
Kód:  HRA564d2
Produktové číslo:  ASRT8718144385151

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01