Obnoviť stránku

Wiky Territory Laser Game - Double set

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wiky Territory Laser Game - Double set

Pre všetkých fanúšikov strieľacích hier, paintballových hier a podobných je tu nová príležitosť, ako rozprúdiť adrenalín. Nová dvojitá herná sada Wiki Territory Laser Game ponúka zábavnejšie a zároveň bezpečný spôsob, ako si zahrať s kamarátmi na bitku so strelnými zbraňami, pretože nepotrebuje náboje (projektily) ani nevysiela očiam škodlivé svetlo. Pištoľ majú veľmi prepracovaný ergonomický tvar. Vydávajú realistický zvuk aj otras a zásahy hlási vibráciami. V maske aj pištoli je nastavený identifikátor životov aj počet vašich životov. Masku si môžete upraviť presne na vašu veľkosť.

K tejto hre je potreba najmenej 2 vybavené hráča, sady sa môžu kombinovať aj s inými súpravami s odlišným typom zbrane. Zbrane a masky sú plne kompatibilné. Maximálny počet hráčov nie je obmedzený.Na pištoľ stačí zvoliť príslušnosť k jednému zo 4 súperiacich tímov a zábava môže začať.

Obsah balenia:
2 pištole
2 masky

Dosah zbrane:
30 m

Veľkosť zbrane:
28 cm

Farba:
Biela a zelená

Odporúčaný vek:
5+

batérie:
Zbrane: 8 × A 1,5V (sú súčasťou balenia)
Pištole: 6 × AG13 1,5V (sú súčasťou balenia)

materiál:
plast

Kód:  HRAa10168
Produktové číslo:  8590331245239

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07