Obnoviť stránku

Wader Domino Classic

5 1 hodnotení
5,50 €

Wader Domino Classic

Hra DOMINO je stálica medzi spoločenskými hrami už od čias, keď sa prvýkrát objavila v Taliansku. Odtiaľ sa dostala do Francúzska a pri napoleonských vojnách ju Bonapartovi vojaci postupne rozšírili aj do iných krajín. A aj u nás sa s ňou hrajú dievčatá i chlapci od veku, v ktorom ich prvýkrát zaujmú pravidelné čierne obdĺžniky so striebornými bodkami.

Malé deti sa pri stavaní veží a vytváraní hadov  vyhrajú aj samé, a to aj bez toho, aby poznali skutočné pravidlá. Precvičia si pritom jemnú motoriku a učinia prvé matematické krôčiky pri počítaní bodiek. Väčšie deti si radi s kamarátmi zahrajú buď klasickú hru s 28 kockami, zvolia niektorú z variantov, alebo dokonca môžu vymyslieť svoju vlastnú verziu. Nemenej zábavné je vyskúšať takzvaný dominový efekt, keď sa kocky postavia jedna za druhou a po zhodení prvej v rade iné postupne popadajú za ňou.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 28
Počet stien 6-stenová
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Domino
Náročnosť Stredná
Materiál Drevo

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická, Logická, Vedomostné a náučné
Subžáner (téma) Matematika, Abstraktné
Herné mechaniky Budovanie, Kooperácia

Rady

Produktový rad Domino

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov, Pre dievčatá, Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAif3373
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592190217006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19