Obnoviť stránku

Výroba mydiel – Kvetiny

4,5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Výroba mydiel – Kvetiny

Originálna súprava na domácu výrobu mydiel je určená všetkým kreatívnym deťom. Unikátna edícia im umožní vyrobiť 8 až 12 mydiel v tvare prekrásnych kvetov s úžasnou vôňou. Balenie obsahuje všetko potrebné vybavenie, ako sú špeciálne formičky, misky na rozpúšťanie a rozmiešavanie, tyčinky na premiešavanie, tri tekuté farbivá, dve tekuté arómy, ochranné rukavice a aj bezpečnostné pokyny. Základnou surovinou je blok priesvitného mydlového základu s hmotnosťou 200 gramov, ktorý je súčasťou súpravy. Výrobu je odporúčané vykonávať pod dohľadom rodičov.

Súprava na výrobu mydla

Mydlo v tvare ruže

Unikátne výrobky

Budete prekvapení, aká je výroba domáceho mydla jednoduchá! Stačí len vložiť mydlový základ do misky na rozpúšťanie, nechať rozpustiť v mikrovlnnej rúre, pridať vybrané farbivo a arómu, zmiešať všetky prísady a na záver vyčkať, kým mydlo nestuhne.
Vaše dieťa môže experimentovať s najrôznejšími tvarmi, vôňami a farebnými variantmi. Fantázii sa medze nekladú! Hotový výrobok sa dá využiť ako ojedinelá dekorácia do kúpeľne, ale môže byť tiež použitý ako originálny darček.

Kľúčové vlastnosti

  • Bohaté príslušenstvo na jednoduchú a zábavnú výrobu mydiel
  • Možnosť experimentovať s farbami, tvarmi i vôňami
  • Súprava rozvíja detskú kreativitu a zručnosť
  • Je možné využiť mikrovlnnú rúru
  • Z jednej súpravy je možné vyrobiť 8 až 12 mydiel
Súprava na výrobu mýdla

Doplňujúce vlastnosti:
Súprava obsahuje:
Blok priesvitného mydlového základuFormyMisku na rozpúšťanie a rozmiešavanie3× tyčinku na premiešavanie3× tekuté farbivo2× tekutú arómuOchranné rukavicePodrobný návod a bezpečnostné pokyny

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre dievčatá
Vhodné od 5 rokov

Formičky

Motív Kvetiny

Farby

Počet farieb 3 ks

Vlastnosti

Max. počet vyrobených produktov 12 ks

Balenie

Obsah balenia Mydlový základ, Vôňa, Rukavice, Návod, Miska, Tyčinky na premiešavanie, Farby, Formy
Výška 20 cm
Šírka 25,5 cm
Hĺbka 7 cm
Kód:  HRAa4498
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4779033450101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01