Obnoviť stránku

Vyrob si slunečnú sústavu

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vyrob si slunečnú sústavu

Priblížte svojmu dieťaťu kúzlo vesmíru, ktoré si môže samo preniesť priamo k sebe do izby. Vďaka experimentálnej súprave od firmy 4M si môže vytvoriť vlastnú slnečnú sústavu a zavesiť si ju potom v izbe. Tento pohyblivý model si váš malý astronóm môže natrieť svietiacou farbou a v tme sledovať, ako planéty žiaria a rotujú. Pred spaním to bude pastva pre oči a počas dňa môže sledovať, ako sa planéty otáčajú a ako to vo vesmíre vlastne vyzerá. Súprava podporí zvedavosť vášho dieťaťa, ale aj jeho šikovnosť pri zostavovaní.

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy – Vyrob si slnečnú sústavu

  • Slnečnú sústavu je možné natrieť svietiacou farbou v tme
  • Rozmery zostaveného modelu sú 42 × 42 cm
  • Súprava je vhodná pre deti od 8 rokov
  • Rozmery balenia súpravy sú 16,7 × 5,8 × 21,5 cm

Balenie obsahuje:
1 kompletnú súpravu planét slnečnej sústavy, 9 modelov planét z lepenky (svietiace v tme), 18 priehľadných plastových krytov na planétky, 1 súpravu súčastí závesnej konštrukcie pozostávajúcej zo spojovacích súčastí, tyčí a nití, 1 nástennú schému, 1 podrobný návod na zostavenie modelu s kvízom (8 skupín otázok a odpovedí)

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAif8602
Produktové číslo:  8590439032250

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06