Obnoviť stránku

Vychytávky Ládi Hrušky

Vychytávky Ládi Hrušky

Máte radi známeho reportéra a kuchára Láďu Hrušku? Potom určite musíte mať doskovú hru Vychytávky Ládi Hrušky, s ktorou si prídu na svoje deti aj dospelí. V balení nájdete dve rodinné hry: Kvarteto a Vychytanú hru. Kartovú hru kvarteto s jednoduchými pravidlami si môžete zahrať doma aj na cestách. Skvelú zábavu ponúka Vychytaná hra, vďaka mnohým smiešnym úlohám určite nebude núdza o smiech. Súčasťou balenia hry Vychytávky Ládi Hrušky je tiež knižočka nielen s návodmi k hrám, ale aj s 32 Láďovými vychytávkami: recepty, nápady pre deti alebo nápady z dielne. Až sa vám teda nebude chcieť hrať, môžete ísť napríklad vyrobiť hmyzí hotel, darček pre dedka alebo upiecť čokomuffiny.

Kľúčové vlastnosti doskovej hry Vychytávky Ládi Hrušky

  • Dosková hra Vychytávky Ládi Hrušky pre deti i dospelých
  • Obsahuje dve hry: Kvarteto a Vychytanú hru + zošit s 32 vychytávkami
  • Môžete vyskúšať vychytávky z dielne, pre deti alebo recepty
  • Ideálna zábava pre všetky generácie
  • Kvarteto je vhodné pre deti od 4 rokov, Vychytaná hra pre deti od 6 rokov

Obľúbené Kvarteto pre malých i veľkých

Pravidlá kartovej hry Kvarteto sú jednoduché a ľahko ich pochopia aj menšie deti. Karty zamiešajte a rozdajte medzi jednotlivých hráčov. Cieľom hry je získať čo najviac kvartet, teda štyroch kariet rovnakej farby. Začínajúci hráč sa spýta ktoréhokoľvek iného hráča na akúkoľvek kartu (definuje ju farbou a písmenom). Pokiaľ ju spýtaný hráč má, musí ju vydať, pokiaľ nie, je na ťahu on. Hráči sa tak postupne snažia skompletizovať kvarteta. Hotová kvarteta sa vykladajú na stôl, hra končí, keď už nikto nemá karty. Hráč s najvyšším počtom kvartet vyhral.

Užite si srandu vďaka Vychytanej hre Ladi Hrušky

Pri Vychytanej hre použijete rovnaké karty ako v kvartete. Rozložte herný plán, pripravte hraciu kocku a každému hráčovi rozdajte kartu, zvyšok je doberacím balíčkom. Cieľom hry je získať päť kariet rôznych farieb, medzi ktorými nie je hnedá. Začínajúci hráč hodí kockou, posunie sa o hodený počet políčok a vykoná akciu znázornenú na políčku, napríklad si doberie kartu alebo si vymení jednu zo svojich kariet s iným hráčom. Karty majú kľúčovú úlohu, držanie karty v ruke zároveň zaväzuje k určitej úlohe. Hráč, ktorý ako prvý nazbieral päť kariet rôznych farieb, vyhráva a ukončuje hru.

Obsah balenia:
Herný plán
32 kariet
Hracia kocka
6 figúrok
Návod s vychytávkami

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 4 rokov

Typ produktu

Typ produktu Súprava hier

Základné

Počet kociek 1
Počet stien 6-stenová
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Karty, Kocka, Návod na hru
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 15 min
Náročnosť Ľahká

Dátum vydania

Rok vydania 2021

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Vedomostné a náučné, Rodinná
Subžáner (téma) Jedlo, Príroda
Herné mechaniky Hod kockou, Ťahanie kariet

Rady

Produktový rad Kvarteto
Kód:  HRAbz35351
Produktové číslo:  8590878631717

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03